• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan našao i drugo pojačanje! Zvezdaš, pa fudbaler Lučana - sklapa se novi tim za sljedeću sezonu

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Partizan gleda ka domaćim igračima i polako sklapa tim za narednu sezonu.

 Partizan dovodi Nikolu Jojića iz Mladosti Izvor: MN PRESS

Košmarna sezona za Partizan je završena i vrijeme je za razmišljanje o sljedećoj, a dok i dalje traje neizvjesnost da li će Igor Duljaj nastaviti da vodi crno-bijele, stiže informacija ko bi mogao da bude pojačanje pored već dogovorenog Ognjena Vranješa. U pitanju je mladi fudbaler Nikola Jojić iz lučanske Mladosti koji je golom i asistencijom u posljednjem kolu Superlige protiv Mladosti GAT (2:1) "režirao" preokret i doneo opstanak svojoj ekipi.

"Sportski žurnal" prenosi da je Jojić (19) na meti Partizana, što je potvrdio i sportski direktor Ivica Kralj: "Jedan je od igrača koje pratimo", nasmijao se operativac crno-bijelih pred kojim je vrlo izazovno leto, pošto klub iz Humske mora ozbiljno da se pojača kako bi bio konkurentan.

Mladi fudbaler iz Čačka najbolje se snalazi kao desno krilo i tokom prošle sezone u domaćim takmičenjima postigao je osam golova i asistirao za još deset, pa ne čudi što je skrenuo pažnju crno-bijelih, međutim ima još interesenata za njega, prije svega iz američke MLS koja postaje sve popularnija destinacija za srpske igrače. Tamo su uglavnom odlazili igrači u poznim danima svojih karijera, ali se "klima" definitivno promijenila i sada uglavnom idu mlađi.

Ukoliko bi došao u Partizan, Jojić bi ispunjavao "bonus" pravilo i crno-bijeli bi ga koristili kao obaveznog mladog igrača, što je znalo da bude veoma problematično tokom prethodne sezone. Mladi fudbaler inače ima i jedan nastup za U21 reprezentaciju i to kod bivšeg trenera crno-bijelih Gorana Stevanovića.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC