• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klinca iz Partizana kupio Siti - uživa u luksuzu, fudbal jedva da igra, a Instagram "gori"

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Filip Stevanović ima samo 20 godina, a od prelaska u Mančester siti nestao je iz svih fudbalskih dešavanja, ali zato "gori" Instagram.

 Filip Stevanović prešao iz Partizana u Siti pa uživa u luksuzu Izvor: instagram/printscreen/filip10

Srpski fudbaler Filip Stevanović zablistao je u dresu Partizana i u zimu 2021. godine ostvario je transfer u Mančester siti vrijedan 8,5 miliona evra. Ipak, od tada njegova karijera u najbolju ruku stagnira, pošto naravno da nije dobio šansu na "Etihadu" dok ni pozajmice u Herenven i Santa Klaru nisu bile upešne. 

Nakon sezone u kojoj je upisao svega 200 minuta za Santu Klaru, i u jeku priča o potencijalnom povratku u Partizan, talentovani Filip Stevanović se pohvalio luksuzom na društvenim mrežama. U stilu brojnih srpskih influensera, fudbaler se pohvalio poslije šopinga u "Luj Vitonu", dok je takođe na Instagram podijelio i fotografije na kojima se vidi da upravlja novim Lamborginijem dok je u prvom planu i skupocjeni sat.

Ostaje nejasno da li je u pitanju njegov automobil ili iznajmljeni samo za potrebe društvenih mreža na kojima Stevanović ima čak sto hiljada pratilaca. Pogledajte šta sve na društvenim mrežama dijeli Stevanović koji je bio velika nada srpskog fudbala, ali je sada skroz nestao sa mape:

Podsjetimo, Stevanović je još kao 16-godišnjak debitovao za Partizan i za klub je odigrao 72 utakmice i na njima upisao 13 golova i pet asistencija. Sa samo 18 je otišao u Mančester siti, a od odlaska iz Srbije je odigrao tek nešto više od 1.000 minuta za Herenven i Santa Klaru.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC