Fudbal

Ekspresna smjena u Novom Sadu - trener Vojvodine ostao bez posla nakon dva kola!

Autor Dragan Šutvić

Radoslav Batak više nije trener Vojvodine, saopštio je klub iz Novog Sada.

Izvor: MN PRESS

Radoslav Batak riješen je vršioca dužnosti kao šef stručnog štaba FK Vojvodine. "Kao velikom vojvodinašu, bivšem igraču, pa kasnije i treneru, vojniku našeg kluba, FK Vojvodina Radoslavu Bataku želi sve najbolje u nastavku karijere", stoji u između ostalog u saopštenju Novosađana.

"Fudbalski klub Vojvodina na čelu sa predsjednikom Dragoljubom Zbiljićem zahvaljuje se Radoslavu Bataku na saradnji i svemu što je učinio za naš klub u teškom trenutku, od starta proljećnog dijela prvenstva, u februaru ove godine", piše u saopštenju kluba.

Podsjećamo da je Batak sa Vojvodinom zauzeo peto mjesto u prošloj sezoni, čime je obezbijedio "staroj dami“ plasman u kvalifikacije za Ligu konferencije. Ekipa je sa njim na čelu bila dio istorijskog niza bez prvenstvenih poraza na "Karađorđu", koji je započeo Milan Rastavac krajem oktobra prošle godine, a potom u februaru nastavio Batak, sve do poraza od Partizana proteklog vikenda.

Smjena trenera dolazi poslije serije loših rezultata na startu sezone, pošto Vojvodina u četiri zvanične utakmice ove sezone ima isto toliko poraza. APOEL je slavio sa 2:1 prvo kod kuće, a potom istim rezultatom i u gostima i izbacio "staru damu" u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija. Vojvođani su takođe poraženi od Partizana na "Karađorđu", ali i 5:0 u prvom kolu Superlige Srbije od Crvene zvezde na "Marakani".

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!