• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DULJAJ NIJE HTIO DA ODE BEZ OVOGA: Batak spomenuo i Zvezdu, a on se okrenuo ka njemu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ovako je završena konferencija za novinare poslije meča Vojvodina - Partizan!

 Igor Duljaj i Radoslav Batak konferencija za novinare Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

Trener Partizana Igor Duljaj nije zaboravio podršku koju je njemu prošle sezone pružio trener Vojvodine Radoslav Batak i uzvratio mu je u nedjelju uveče. Nakon što su crno-bijeli pobijedili Novosađane u gostima i nanijeli im četvrti poraz u isto toliko utakmica ove sezone, Duljaj nije dozvolio da se konferencija završi prije nego se obrati direktno Bataku.

"Ako mogu za kraj, prošli put kad sam bio u teškoj situaciji, kolega Batak mi je pružio podšrku. Sad želim ja njemu da pružim podršku, jer to nije nimalo lako, izuzetno je stresan posao. Kolega, samo naprijed i nemoj da odustaješ", rekao je on dok ga je Batak prijateljski zagrlio.

Trener Vojvodine je prethodno objasnio u kakvom je trenutku Vojvodina i posebno se osvrnuo na meč protiv Crvene zvezde prošlog vikenda i poraz 0:5 u "šarenom" sastavu na terenu. Batak je naglasio da je taj tim bio jedini mogući za taj meč, između dvije utakmice protiv Apoela i u velikim problemima.

"Na poziciji 'plejmejkera' imamo Uroša Nikolića, Kajevića, mladog Lazara Jovanovića...Uroš Nikolić prolazi prve pripreme poslije pet godina, znamo da ima probleme sa oba koljena, on hoće, naravno da može, ali još traži željenu formu, koja ga je krasila prošle godine, kada je pravio razliku. Imamo individualan kvalitet i u Čumiću, Malbašiću, to nije sporno. Ali poslije utakmice protiv Apoela, nakon koje svi misle da smo mi rotirali sastav Zvezde, a to je bio jedini sastav koji smo mogli da izvedemo! Čumić je tri dana bio bolestan, Kajević se povrijedio, Malbašić povrijeđen... Vukić se vratio iz povrede. Bolingi nije bio registrovan. Praktično su ove četiri utakmice igrali svi raspoloživi igrači. Imamo individualni kvalitet, ali raspored je prosto bio takav - kakav je, on nas je usporio od starta", rekao je Batak.

Trener Vojvodine nije skrivao koliko mu je teško.

"Naravno da boli. Nakon Apoela i Crvene zvezde, pa opet Apoel, Partizan... Da je neko htio da napravi teži raspored, teško da bi uspio. Ipak, to je fudbal, moramo da se uzdignemo. Da se svi preispitamo - i sportski sektor i igrači, gdje su problemi, gdje može bolje. Ove sezone smo stavili akcenat na mladim igračima. Danas je Bukinac opet bio izvanredan na lijevom beku, ali dobio je rani žuti karton, a imao jednog Severinu protiv sebe. Odlično je to uradio, ali onda je bio rizik u drugom dijelu, morali smo da rano napravimo izmjenu... Vojvodina zahtijeva i rezultat, visoku poziciju, rekao sam već da ove sezone pokušavamo da napravimo korak dalje u odnosu na prošlu sezonu"

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC