• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Vojvodina - Partizan Superliga Srbije uživo prenos
 Vojvodina - Partizan Superliga Srbije uživo prenos

PARTIZANOVA BOMBA ODLUČILA DERBI! Golčina za prvu pobjedu crno-bijelih

Partizanova prva pobjeda!

 Vojvodina - Partizan Superliga Srbije uživo prenos Izvor: Milutin Vujičić/MONDO

Partizan je pobijedio Vojvodinu 2:0 (0:0) u 2. kolu Superlige Srbije i ostvario prvi trijumf ove sezone. Ekipa Igora Duljaja slavila je golovima Mateuša Saldanje u 47. minutu na sjajnu asistenciju Bibrasa Natha, i Kvinsija Meniga, koji je zakucao loptu u gol o prečku u 74. minutu. I njemu je Izraelac prethodno dodao loptu, mada je praktično sav posao odradio Holanđanin - heroj pobjede i jedan od najupornijih među Beograđanima na odlično ispunjenom stadionu "Karađorđe".

Poslije burnog remiija protiv TSC-a 3:3 i ogromne tenzije zbog kritika na račun sudije tog meča Milana Mitića, Partizan je istrčao na teren Vojvodine motivisan i spreman da nanese domaćinu četvrti poraz u isto toliko utakmica ove sezone. Ponovo je pokazano da su crno-bijeli napravili dobre izbore kada su sklapali ofanzivni dio tima, kao i da će biti potrebno još "zatezanja" u odbrani, ali to večeras neće biti velika briga crno-bijelih, jer Vojvodina nije koristila svoje šanse.

Partizan će sa dodatnom energijom u srijedu otputovati u Azerbejdžan na meč protiv Sabaha u 3. kolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu, a onda će u nedjelju dočekati Radnički iz Niša u Humskoj. Sa druge strane, Vojvodina će u sljedećem kolu gostovati Napretku i u Kruševcu će pokušati da prvi put napusti teren neporažena ovog ljeta.

Pročitajte klikom na "Razvoj događaja" kako je protekao meč Vojvodine i Partizana.

21:00

Duljajeve čestitke, Batak razočaran

"Želim da pohvalim i Vojvodinu i Partizan i sudije i predivnu publiku, imali su šta da vide. Dobro smo počeli, imali šanse, ali u nastavku smo odradili zacrtano - tri boda", rekao je trener crno-bijelih Igor Duljaj za TV Arena sport

"Partizan je danas bio konkretniji, bolji i zasluženo su pobijedili. Naravno da sam razočaran, imali smo inicijativu, ali iz kontranapada smo primili dva gola, ne možemo da tako lako gubimo lopte, a da ne budemo iza nje i da ne napravimo prekid. To su kazne koje su nas koštale", izjavio je trener Vojvodine Radoslav Batak

20:57

Partizan sada ide u Azerbejdžan

Crno-bijeli će u sredu otputovati na gostovanju Sabahu, u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu. Vojvodina je ispala iz Evrope i zato će imati odmor do narednog vikenda.

20:54

KRAJ UTAKMICE - POBJEDA PARTIZANA!

Partizan je pobijedio Vojvodinu 2:0! Crno-bijeli su golovima Mateuša Saldanje u 47. i Kvinsija Meniga u 74. minutu ostvarili prvi trijumf u sezoni!

Vojvodina je doživjela i četvrti poraz u isto toliko utakmica ove sezone, uz samo dva postignuta gola i čak 11 primljeniih.

20:50

Pogledajte Menigovu golčinu za 0:2!

Kvinsi Menig
Izvor: YouTube/TV Arena sport

20:49

Uljez na terenu!

Derbi Vojvodina - Partizan prekinut je nakratko!

Izvor: TV Arena sport/screenshot

20:37

GOLČINA KVINSIJA MENIGA, 2:0 ZA PARTIZAN!

U 74. minutu, Menig pogađa o prečku i donosi Partizanu velikih 2:0 u 74. minutu! Ponovo je Natho bio asistent, ali ovo je pre svega Menigova majstorija - dribling, pogled sa ivice kaznenog prostora i perfektan udara!

Izvor: MN PRESS

20:19

59' Ogromna šansa za Vojvodinu!

Ponovo je prekid napravio problem crno-belima! Đorđe Crnomarković je gađao glavom, a Malbašiću je malo nedostajalo da sa "druge" stative ugura loptu u mrežu Beograđana.

20:18

Prekid derbija zbog psa na terenu

Izvor: TV Arena sport/screenshot

20:08

47' PARTIZAN VODI - 1:0!

Mateus Saldanja dao je gol na sjajnu asistenciju Bibrasa Natha, za Partizanovih 1:0 u 47. minutu derbija u Novom Sadu! Utrčao je u kazneni prostor novi napadač crno-belih, bio na pravom mestu i pogodio!

19:56

Transparenti grobare protiv uprave, Vojvodine

Navijači Partizana istakli su svoje poruke u toku derbija

Izvor: MONDO/ Milutin Vujičić

19:50

Poluvreme

19:43

39' Rizikuje Partizanov štoper Ilić

Dok već ima žuti karton, Mihailo Ilić je srušio Nikolu Čumića u pokušaju napadača Vojvodine da krene ka golu. Sudija nije svirao prekršaj, ofanzivac Voše se ljutio, a lopta je završila kod golmana crno-belih Jovanovića

19:37

Opet preti Vojvodina!

Lopta je prozujala kroz peterac Partizana i nisu je zakačili ni Nikolić, ni Crnomarković, dok je golman Partizana Jovanović mogao samo da gleda. Sve intenzivniji napadi domaćih

19:29

27' Prva šansa za Vojvodinu - Jovanović brani

Bivši napadač Partizana Filip Malbašić dobio je veliki prostor u kaznenom prostoru crno-beli, ali na strani sa koje je mogao samo iz "mrtvog ugla" da šutira. Novi golman Partizana Aleksandar Jovanović bio je spreman i odbranio je bez problema

19:22

20' Karton za Kanutea i ljutnja crno-belih

Vezista Partizana Frank Kanute dobio je žuti karton na polovini terena zbog faula na sredini terena sa dve noge. Crno-beli su odmah skočili na sudiju Milanovića da pokaže žuti karton i Lazareviću zbog prethodnog starta, što je on i uradio.

Očekivano velika tenzija u prvih 20 minuta derbija

19:19

15' Gađa i Natho!

Sudija Miloš Milanović pustio je prednost posle faula nad jednim igračem crno-belih na oko 20 metara od gola, a u nastavku akcije Bibras Natho je gađao sa distance - Carević je opet bio na pravom mestu.

19:15

9' Menig je baš raspoložen

Partizanov krilni napadač sada je napao gol Vojvodine po suprotnoj, desnoj strani, a golman Voše Lazar Carević je odlično intervenisao i sprečio gol. Ostaje 0:0

19:08

5' Prvi žuti karton - Voša "seče" napad Partizana

Stefan Bukinac oštro je faulirao Ksandera Severinu na levom boku odbrane Vojvodine, a sudija je odmah zaustavio igru i pokazao mu žuti karton. Bibras Natho je centrirao iz slobodnog udarca, a defanzivci domaćih su mirno intervenisali

19:06

2' Partizan krenuo snažno!

Kvinsi Menig krenuo je snažno po levoj strani, pokušao da centrira, lopta je posle odbitka pogodila u glavu defanzivca Vojvodine Milana Lazarevića i usledio je kratki prekid, da bi igrač Voše došao sebi.

19:00

Derbi je počeo!

18:47

Ovacije Grobara za Igora Duljaja pred meč

18:46

Zapadna tribina Karađorđa je rasprodana

Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ

18:46

Dugo iščekivani derbi

Ekipe dočekuju večerašnji derbi sa ambicijom da ostvare prvu pobedu u sezoni. Vojvodina je u Evropi izgubila u oba meča protiv kiparskog Apoela u 2. kolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu, a u međuvremenu je doživela debakl protiv Crvene zvezde na "Marakani" - 0:5.

Sa druge strane, Partizan je prošlog vikenda odigrao nerešeno 3:3 protiv TSC-a u Bačkoj Topoli, pa posle toga žestoko udario na sudiju Milana Mitića - nezvaničnim, pa zvaničnim saopštenjem, pa oštrom porukom sportskog direktora Ivice Kralja... Nakon toga je i prvi čovek Sudijske komisije Dejan Filipović odgovorio crno-belima da nisu u pravu i ta tenzija obeležila je dane između dva superligaška kola.

18:43

Dobro došli u prenos, ovo su sastavi!

Duel Vojvodine i Partizana počinje u 19 časova. Treneri Radoslav Batak i Igor Duljaj izveli su na teren ove startne postave:

Vojvodina: Carević - Lazarević, Crnomarković, Jeličić, Bukinac - Milosavljević, Zukić - Čumić, U. Nikolić, Malbašić - Vukić
Partizan: Jovanović - Stojković, Ilić, Marković, Antić - Belić, Kanute - Menig, Natho, Severina - Saldanja

UKRATKO

  • KRAJ: Vojvodina - Partizan 0:2
  • Prekid meča zbog psa na terenu
  • I jedni i drugi hoće prvu pobedu
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije