Pretnja

Veličanje "Oluje" im ne smeta, a crno-bijelima prijete izbacivanjem iz Evrope! UEFA poslala prijetnju na adresu kluba!

Autor Bojan Jakovljević

PAOK je pred velikim problemima, mogli bi da budu izbačeni iz Evrope.

Izvor: Profimedia

Hrvati i Grci opet prave probleme UEFA! Neće samo meč Dinama i AEK-a u kvalifikacijama za Ligu šampiona biti pod prismotrom, već grčki mediji javljaju da će se posebna pažnja obratiti i na meč PAOK-a i Hajduka iz Splita u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Navodno je UEFA poslala pismo upozorenja na adresu tima iz Soluna i u njemu je navedeno da će svaki prestup navijača crno-bijelih biti kažnjen izbacivanjem iz evropskih takmičenja!

Prvi meč odigran je u Splitu, a tu smo vidjeli kako "Torcida" na svom dijelu stadiona slavi zločinačku vojnu akciju "Oluju" u kojoj je protjerano 250.000 Srba iz Hrvatske. Na to UEFA nije imala primjedbi, ali PAOK-u prijete izbacivanjem. Ranije su navijači solunskog kluba pravili probleme, kažnjavana je ekipa sa "Tumbe" zatvaranjem stadiona i sa 60.000 evra zbog raznih izgreda. 

Pod velikom pažnjom UEFA biće i meč AEK-a i Dinama u Zagrebu, ali UEFA ipak neće uslišiti molbe i proteste navijača atinske ekipe da se Dinamo zbog smrti navijača AEK-a u Atini pred meč sa "modrima" izbaci iz Evrope.