Fudbal

NOVO ZANIMANJE GERETA BEJLA! Nakon fudbalske karijere pojavio se na naslovnoj strani video igrice!

Autor Nebojša Šatara

Bivši fudbaler Geret Bejl se nakon završetka karijere preselio na golf terene i postao glavni lik video igrice.

Izvor: Profimedia

Bivši napadač Real Madrida i reprezentativac Velsa Geret Bejl se poslIJe završetka fudbalske karijere preselio na golf terene i tamo postao glavni junak video igrice PGA Tour 2K23. Bejl se pojavio na turniru PGA Touru na Pebble Beach Pro-Am u februaru nakon što je početkom godine završio svoju sjajnu fudbalsku karijeru. Takođe, učestvovao je na golf-turniru BMW PGA Championship Celebrity Pro-Am.

Bivši kapiten Velsa pojavio se na naslovnoj strani video-igrice "FIFA 14" zajedno sa Lionelom Mesijem, a sada je PGA Tour 2K23. “Ja sam Geret Bejl. OvdJe sam na skeniranju u PGA Tour 2K23”, rekao je u videu koji kruži na društvenim mrežama. Njegova strast prema golfu često je izazivala kritike dok je bio u Madridu, posebno 2019. kada je slavio sa velškom zastavom na kojoj je pisalo: "Vels. Golf. Madrid. Tim redoslijedom."

Bejl je nosio dres Sautemptona i Totenhema prije nego što se pridružio Realu 2013. za tada rekordnih 100.000.000 evra. S Realom je osvojio pet naslova Lige šampiona, a sa Velsom je stigao do polufinala na Evropskom prvenstvu 2016, ali i do prvog Svjetskog prvenstva prošle godine u Kataru nakon 1958. godine. Rekorder je i u dresu Velsa sa odigranih 111 utakmica i zabio 41 gol.

Tagovi