• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MRAČNE TAJNE IZ ŽIVOTA ŽENE POZNATOG FUDBALERA: Zatvor joj uništavao život, vjenčanje propalo zbog kriminala

Ova ljepotica je godinama najveća podrška Gareta Bejla koji je na klupskom nivou osvojio sve, a ima i mračni dio privatnog života.

 Geret Bejl supruga Izvor: Profimedia

Prošlo je više od šest mjeseci od kako je velški fudbaler Garet Bejl donio šokantnu odluku o završetku karijere. On je odlučio da je dosta fudbala nakon što je u dresu Real Madrida osvojio sve, a reprezentaciju svoje zemlje na velika vrata uveo na svjetsku mapu. Od tada se Garet trudi da živi daleko od medija, a to je stil života koji najviše dogovara Emi Ris-Džons, njegovoj izabranici. Ona nije klasična žena fudbalera, prije svega zbog svoje porodice.

Garet i Ema su se upoznali još tokom srednje škole i prije nego što su se 2019. godine vjenčali bili su zajedno gotovo deceniju. A to vjenčanje... Pa to je bio spektakl kakav se ne pamti. Zapravo, postoje razlozi zbog kojih Ema Ris-Džons ne voli da bude u javnosti i oni su isti kao i razlozi zbog kojih nikoga iz familije nije pozvala na vjenčanje. Sve će vam biti jasno iz jedne riječi: kriminal.

Kada je nakon gotovo deset godina ljubavi Ema trebalo da se uda za Gareta, veliko vjenčanje koje su planirali propalo je 2018. godine. Plan je bio da sudbonosno da izgovore u prelijepom zamku u Italiji, a da im nešto "na uvce" otpjeva Bijonse, ali... Mladina porodica je u rodnom Kardifu bila upletena u trgovinu drogom.

Dok je otac Eme Ris-Džons služio šestogodišnju zatvorsku kaznu zbog pranja novca, "pali" su baba i deda uz koje je odrasla. Oni su bili osumnjičeni za nestanak kofera u kojem se nalazilo gotovo milion funti, a automobili koje su posjedovali poliveni su benzinom i zapaljeni na imanju Emine tetke.

Sve to bilo je dovoljno da se slavlje otkaže, a Ema prekine kontakte sa porodicom. Isplanirala je novu ceremoniju na kojoj će se udati za poznatog fudbalera, a ovog puta je pozvano samo 60 ljudi koji su 24 sata prije početka svadbe saznali tačnu lokaciju. Nepozvani gosti nisu nikako mogli da stignu, a porodica Ris-Džons bila je izuzetno bijesna na Emu koja je na ovaj način željela da napravi otklon od njih i posveti se životu bez skandala.

Ema Ris-Džons je rođena i odrasla u Kardifu. Kao odlična učenica je završavala razrede i tako sebi krčila put kroz život. Završila je medicinu i postala pedijatar, na taj dio njene karijere uopšte nije uticalo to što je godinama u ljubavi sa jednim od najboljih fudbalera svih vremena. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC