• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GERET BEJL ZAVRŠIO KARIJERU! Zamrzio fudbal zbog golfa, a osvojio pet Liga šampiona!

Autor Haris Krhalić

Jedan od najboljih krilnih fudbalera 21. vijeka Garet Bejl je iznenada završio karijeru.

 Geret Bejl završio karijeru Izvor: Profimedia

Velški fudbaler Geret Bejl iznenada je završio karijeru, objavljeno je danas. Već godinama Garet Bejl, inače najskuplji fudbaler u istoriji Real Madrida, nije igrao u sjajnoj formi i zbog toga je bio na udaru javnosti u Španiji, međutim niko nije očekivao da će prekinuti karijeru nakon prve sezone u američkoj MLS ligi.

Osvajač čak pet pehara Lige šampiona važio je za jednog od najboljih krilnih fudbalera 21. vijeka, međutim postepeno je "zamrzio" fudbal i više je uživao u golfu, što je nerviralo navijače Real Madrida. Ipak, neće nikada zaboraviti golove koje je davao u finalima Lige šampiona i direktno donosio pehar na "Santijago Bernabeu", pošto ne može baš mnogo fudbalera njegove generacije da se pohvali sa toliko trofeja.

"Hvala svim mojim bivšim klubovima, vreme je za narednu stvar u mom životu...", bilo je sve što je poručio Bejl koji je ljetos stigao u Los Anđeles, ali očigledno nije preterano uživao, iako je sa ovim klubom odmah "pokorio" i SAD.

Već godinama je Bejl daleko bolje igrao u dresu reprezentacije Velsa i čini se da se uvijek daleko više "davao" kada predstavlja državni tim, tako da je sa "zmajevima" dogurao i do polufinala Evropskog prvenstva 2016. godine. Može se reći da Vels nikada nije bio tako opasan kao u Bejlovo vrijeme, a ostaće zabilježeno da je postigao 40 golova za reprezentaciju - uz 111 nastupa, dobar dio sa kapitenskom trakom oko ruke.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC