Fudbal

Zlatan vidio blamažu u derbiju, pa se hitno vratio! Isplivala fotka iz Milanela, odmah dojurio nazad (FOTO)

Autor Nebojša Šatara

Šveđanin je opet tu!

Izvor: Profimedia/Jonathan Moscrop / Sportimage via PA Images

Zlatan Ibrahimović još jednom je pokazao kakav je vođa! On se priključio treninzima Milana nakon debakla u gradskom derbiju protiv Intera prošlog vikenda (1:5), a pred početak Lige šampiona i utakmicu protiv Njukasla na San Siru u utorak od 18.45.

Iako je ovog ljeta završio karijeru, nezaboravni Šveđanin je i dalje dio Milana i još važnije, dio tima, što je pokazao i dolaskom na trenng, na kojem je "u civilu" stajao odmah do trenera Stefana Piolija. I na taj način, Zlatan je stavio do znanja timu da je uz nju i da nema predaje, a ni opuštanja, kao što ničega od toga nije bilo ni dok je on igrao.

Ibrahimović je u dva mandata nosio dres Milana, a navijači nikad neće zaboraviti njegov drugi boravak u klubu, u koji je stigao krajem 2019. godine dok su roso-neri bili tek 11. na tabeli. Dvije i po godine kasnije, Milan je postao prvak Serije A, a Zlatan je bio apsolutni lider tog tima. To je ostao i sada kada je van fudbala.

Ibrahimović će u oktobru proslaviti 42. rođendan, ali i dalje je u top formi, bez obzira na to što više nije aktivni fudbaler.