Fudbal

Kapiten se vraća u tim Crvene zvezde? Milojević pomenuo da ne zavisi sve od njega!

Autor Goran Arbutina

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević najavio utakmicu protiv OFK Vršca.

Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde obezbijedili su prvo mjesto pred plej-of u Superligi, pa sada barem na nekoliko dana mogu fokus da prebace na Kup Srbije, gdje ih očekuje meč protiv OFK Vršca. Predstavnik Prve lige Srbije doputovaće u Beograd i u sredu od 19:00 odigrati meč protiv aktuelnog osvajača "duple krune". Taj meč najavio je Vladan Milojević, trener crveno-bijelih.

Po njegovim riječima, još se ne zna koji će tim istrčati na teren u kup utakmici. Dobra vijest je što je blizu povratka na teren kapiten Aleksandar Dragović - on je napustio igru na prethodnom derbiju protiv Partizana i od tada nije nastupao za Crvenu zvezdu, koja je morala da se osloni na Uroša Spajića i Nasera Đigu.

"Ne znam još uvijek kakav će tim izaći na teren sutra, ali će stvari biti jasnije poslije današnjeg treniga, te ću tada i odlučiti. Mi poštujemo svakog protivnika i u tom maniru ćemo ući u sutrašnju utakmicu, sa ciljem da prođemo dalje", počeo je Milojević i dodao: "Vidjećemo za Dragovića, čekam odluku medicinskog tima. Što se tiče Glazera, zadovoljan sam kako radi i brani. Ne brine me ništa što se tiče igrača."

Crvena zvezda je prethodnog vikenda pobijedila Radnik u Surdulici golovima Aleksandra Kataija i tako obezbijedila prvo mjesto pred plej-of Superlige, ali igra nije bila sjajna. "Ne može svaki put da bude savršeno. Ne znam kako to ljudi tako gledaju, ali dobro. Za nas je bilo najvažnije da osvojimo tri boda i uspjeli smo u tome", zaključio je Milojević.