• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evo kada je derbi Zvezda - Partizan na Marakani: Poznati svi učesnici plej-ofa Superlige

Kada počinje završna borba za titulu, kao i trka za Evropu i opstanak u najvišem rangu.

 Parovi plej-ofa Superlige Srbije Izvor: MN PRESS

Timovi srpske Superlige odigraće predstojećeg vikenda posljednje kolo prvog dijela Superlige, a onda će se takmičenje podijeliti u dvije grupe, plej-of i plej-in. S obzirom na to da je Crvena zvezda definitivno na "pol poziciji", to će joj omogućiti da dočeka Partizan na "Marakani" 20. aprila, u 31. kolu prvenstva, odnosno u prvom kolu plej-ofa.

S obzirom na to da još nije definitivno potvrđena satnica, ne može se isključiti mogućnost promjene termina, ali sudeći prema rasporedu na sajtu Superlige, objavljenom na početku sezone, Zvezda i Partizan odigraće 20. aprila 173. "vječiti derbi". Biće to utakmica u kojoj će domaćinov ulog biti "beg" na bodovnu razliku koja znači i osvajanje titule, a crno-bijeli će igrati za povratak na bod razlike i na novo "otvaranje" šampionske trke.

U plej-ofu, u borbi za Evropu učestvovaće i TSC, Vojvodina, Radnički 1923, Čukarički, Mladost i Napredak, dok će u plej-aut i borbu za opstanak Novi Pazar, Radnički Niš, Javor, Spartak, Voždovac, IMT, Železničar i Radnik, koji je praktično bez šanse da ostane u najvišem rangu.

Pogledajte kako izgleda tabela uoči posljednjeg kola, u kojem će Zvezda u nedjelju dočekati Železničar, Partizan će gostovati Čukaričkom, a potencijalno važan meč u borbi za četvrto mjesto biće Vojvodina - TSC.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC