• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda pobijedila u Surdulici i obezbijedila prvo mjesto pred plej-of.

 Radnik Crvena zvezda Superliga prenos uživo livestream Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde pobijedili su večeras u gostima u Surdulici ekipu Radnika sa 2:0, u meču 29. kola Super lige Srbije. Poveo je Zvezda golom Aleksandra Kataia u 75. minutu. Nakon asistencije Hvana, Kraso je lijepo proigrao Kataia, koji je udarcem iz prve pogodio suprotan ugao gola Radnika. Svojim drugim golom na meču, Katai je postavio konačan rezultat u 88. minutu. Nakon centaršuta sa desne strane Katai je ostao sam na drugoj stativi i glavom pogodio bliži ugao.

Crveno-bijeli su ovom pobedom osigurali prvo mjesto u regularnom dijelu prvenstva, i prednost domaćeg terene u trećem ovosezonskom "vječitom derbiju" protiv Partizana koji će se igrati u plej-ofu.

Zvezda je prva sa 74 boda, i ima sedam više i utakmicu više od drugoplasiranog Partizana. Radnik je na posljednjem, 16. mjestu sa 15 bodova. U posljednjem kolu regularnog dijela, Zvezda će dočekati Železničar, dok će Radnik gostovati Napretku.

18:05

Golovi!

Aleksandar Katai je dva puta tresao mrežu Radnika i tako Zvezdi doneo pobedu, ali i prvo mesto pred plej-of. Ovako je pogodio prvi put:

Prvi gol na meču.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

A ovo je drugi gol "Magika":

Drugi gol na meču.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

18:00

Tabela!

Ovako izgleda situacija na tabeli:



Standings provided by Sofascore

17:57

KRAJ MEČA - 0:2!

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Radnik u Surdulici golovima Aleksandra Kataija i obezbedili su prvo mesto pred podelu tabele. To znači da će aktuelni šampion biti domaćin trećeg večitog derbija u sezoni.

17:52

90. minut - Izmene!

Vladan Milojević u samom finišu meča šalje na teren dvojicu mladih fudbalera, Ognjena Mimovića i Jovana Šljivića.

17:51

88. minut - KATAI, 0:2!

Crvena zvezda rešava pitanje pobednika u Surdulici. Nakon napada Radnika i kontre gostiju iz Beograda Katai postiže drugi pogodak na meču - nije mu bilo teško da zatrese mrežu pošto je ostao usamljen na drugoj stativi, a Srđan Mijailović ga je sjajno pronašao centaršutem.

17:39

76. minut - KATAI, 0:1!

Vodi Crvena zvezda! Dupli pas Hvanga i Kataija, a zatim maestralna assitencija Krasoa i na kraju egzekucija Zvezdine desetke. Aleksandar Katai je zatresao mrežu za prednost crveno-belih na veoma teškom gostovanju.

17:33

71. minut - Stativa, 0:0!

Karakterističan prodor Aleksandra Kataija po levoj strani završio se snažnim udarcem sa peterca, ali je lopta udarila u okvir gola. Još nema promene rezultata u Surdulici.

17:32

69. minut - Zakuvalo se, 0:0!

Zaboravili su fudbaleri Radnika na Hvanga, on se ubacio u kazneni prostor, ali je šutirao visoko preko gola. Najbolja prilika za gol Crvene zvezde nije pretvorena u pogodak. Ostaje još dvadesetak minuta meča da se promeni rezultat.

17:28

65. minut - Hajdarević, 0:0!

Još jedna dobra šansa za Radnik iz Surdulice, koji je propustio bolje prilike na meču protiv Crvene zvezde. Ispred gola Omrija Glazera našao se Haris Hajdarević, ali je golman crveno-belih uspeo da mu odbrani udarac.

17:27

63. minut - Izmena!

Umesto Ivanića na terenu je Žan Filip Kraso. Videćemo da li će to pomoći Crvenoj zvezdi da stvori izglednu priliku za postizanje gola.

17:09

46. minut - Nastavljamo!

Aleksandar Katai je zamenio Stamenića u redovima Crvene zvezde, što bi moglo da znači i totalnu ofanzivu tima Vladana Milojevića. Ali, na to ćemo sačekati jer su navijači Zvezde upalili baklje, čiji je dim prekrio teren.

16:52

POLUVREME - 0:0!

Muči se Crvena zvezda, aktuelni šampion i lider tekućeg prvenstva, na gostovanju Radniku iz Surdulice. Iako je domaći tim "već viđen" za ispadanje u Prvi ligu Srbije, ekipa Dušana Đorđevića pruža odličan otpor gostima iz Beograda.

16:43

41. minut - Nije lako, 0:0!

Teško je igrati po terenu koji je ove sezone u Surdulici bio problem brojnim gostujućim ekipama, a deluje da se Zvezda uopšte ne snalazi na ovakvoj podlozi. Premalo je dobrih akcija i pravih šansi stvorio aktuelni lider Superlige za 40 minuta meča.

16:36

33. minut - Zvezdina inicijativa, 0:0!

Fudbaleri Crvene zvezde imaju terensku incijativu, ali za sada ne stvaraju velike šanse na gostovanju u Surdulici. Prošlo je više od pola sata, videli smo tek dva šuta u okvir gola na meču Radnika i Zvezde.

16:19

18. minut - Anđelković, 0:0!

Najbolju šansu na utakmici u Surdulici imao je domaćin. Radnik je dva puta pretio nakon velike greške golmana Zvezde Omrija Glazera. Lopta je nepravilno odskočila i pobegla Izraelcu, Naser Điga je blokirao prvi šut, a Glazer se iskupio odbranom drugog, kada je Jovan Anđelković imao idealnu situaciju za udarac.

16:17

16. minut - Mirno, 0:0!

Nekoliko slabih pokušaja Crvene zvezde na početku meča u Surdulici, bez prave prilike za postizanje gola. Stefan Ranđelović je samo jednom morao da interveniše, kada je In Bom Hvang šutirao.

16:01

1. minut - Počinjemo!

Pratimo meč Radnika i Crvene zvezde u Surdulici, u 29. kolu Superlige.

15:50

Radnikove kalkulacije!

Nakon veoma loših izdanja tokom čitavog prvenstva, fudbaleri Radnika iz Surdulice u veoma su teškoj poziciji. Oni će sa poslednje pozicije ući u plej-of, a zatim se u velikoj borbi za opstanak boriti za svaki bod - neće biti nimalo lako da sačuvaju status i trenutno su najozbiljniji kandidat za ispadanje.

15:30

Zvezdine kalkulacije!

Crveno-beli su u prolećnom delu sezone nadoknadili zaostatak za Partizanom i preuzeli prvo mesto na tabeli Superlige, a pred poslednja dva kola pre podele tabele jasno je šta je potrebno Zvezdi. Da bi bili prvi na početku plej-ofa i tako obezbedili domaći teren za treći derbi, ekipi Vladana Milojevića potrebno je da pobedi danas u Surdulici ili u poslednjem kolu.

15:10

Rezervisti!

Radnik: Vukadinović, Bogdanović, Cvetković, Kunić, Milićević, Šovšić, Stanojević, Stojanović, Stojković, Zajmović

Crvena zvezda: Popović, Katai, Kraso, Milunović, Mimović, Nikolić, Šljivić, Sremčević

15:00

SASTAVI!

Radnik: Ranđelović - Gašić, Abubakar, Vranjanin, Kadijević - Oreščanin, Hajdarević, Rustemović -  Jovanović, Čumić, Anđelković

Crvena zvezda: Glazer - Mijailović, Điga, Spajić, Rodić - Stamenić, Kanga - Olajinka, Hvang, Ivanić - Endiaje.

14:55

Službena lica!

Za pravdu će biti zaduženi:

  • Glavni sudija: Ostraćanin Stanko
  • Prvi pomoćni sudija: Petrović Nemanja
  • Drugi pomoćni sudija: Pavlović Slobodan
  • Četvrti sudija: Đokić Stefan
  • Delegat: Perić Denis
  • Kontrolor suđenja: Andrejić Dejan
  • VAR: Tomić Pavle
  • AVAR: Milovanović Milica
14:50

Tabela!

Ovakva je situacija u Superligi Srbije:



Standings provided by Sofascore

14:45

Dobar dan!

Pretposlednje kolo ligaškog dela Superlige donosi okršaj Radnika - poslednjeg tima na tabeli i Crvene zvezde - prvog tima na tabeli Superlige. Dok se gosti iz Beograda bore za još jednu titulu u nizu, Surduličani kao da se polako opraštaju od elitnog ranga srpskgo fudbala.

UKRATKO

  • Radnik - Zvezda 0:2
  • Zvezda prva pred plej-of
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije