• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad se vraća Kosta Nedeljković? Piksi ga čekao u reprezentaciji, Milojević se nada...

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević najavio meč protiv Radnika u Surdulici.

 Vladan Milojević o Kosti Nedeljkoviću Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda nastavlja borbu za šampionsku titulu, a naredni izazov za šampiona Srbije je gostovanje u Surdulici. Meč protiv posljednjeplasiranog Radnika najavio je trener Vladan Milojević, koji nije želeo da otkrije mnogo detalja o sastavu koji će poslati na teren na jugu Srbije.

Iako Zvezda putuje na megdan Radniku uz ulogu ogromnog favorita, trener crveno-bijelih poziva na oprez. Iskusni stručnjak svjestan je da će domaćin pred punim stadionom željeti da se dokaže protiv lidera prvenstva, što mora da bude opomena njegovim fudbalerima.

"Uprkos stanju na tabeli ekipe Radnika, smatram da je utakmica za pažnju. Gledali smo ih u zadnjim mečevima, davali su maksimum i siguran sam da će im biti izazov da pred punim stadionom odigraju protiv Zvezde. Neće biti lako i imam pun respekt prema Radniku. Ne postoje unaprijed upisani bodovi, i uvijek razmišljam kao da je preko puta nas najbolji mogući protivnik", počeo je Milojević.

Osvrnuo se trener Crvene zvezde i na dosadašnji učinak Radnika, koji je trenutno pod komandom Dušana Đorđevića. "Đorđević radi dobar posao i na mnogo utakmica je Radnik nesrećno primao golove, neke koje u ovom rangu takmičenja ne bi trebalo. Ipak, to je sastavni dio igre. Očekujem takmičarski Radnik sa dobrom taktikom koju će trener postaviti kako bi izvukao maksimum. Biće teška utakmica", rekao je trener Crvene zvezde, i osvrnuo se na svoj igrački kadar: "Zadovoljan sam svim igračima koje treniram. Ne bih otkrivao ko će sutra biti bonus, a vidjećemo da li će Nedeljković biti spreman za derbi u plej-ofu."

Podsjećamo, Crvena zvezda je prvoplasriani tim na tabeli Superlige i ima četiri boda više od Partizana, najbližeg konkurenta. Zvezdi je potrebna jedna pobjeda u posljednja dva kola kako bi podjelu lige na plej-of i plej-aut dočekala na prvoj poziciji, a samim tim bila i domaćin trećeg prvenstvenog derbija u ovoj sezoni.



Standings provided by Sofascore

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC