• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Superliga Srbije Crvena zvezda IMT uživo prenos
 Superliga Srbije Crvena zvezda IMT uživo prenos

Crvena zvezda opet na plus 4! Lider odmakao Partizanu - rutinski

Crvena zvezda bez problema pobijedila IMT i napravila još jedan korak ka osvajanju titule.

 Superliga Srbije Crvena zvezda IMT uživo prenos Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda pobijedila je IMT 2:0 i golovima Jovana Šljivića i Milana Rodića održala četiri boda prednosti u odnosu na Partizan. Tim Vladana Milojevića rutinski je osvojio tri boda u duelu protiv gosta koji je u nekoliko situacija pretio odličnom golmanu Omriju Glazeru. Crveno-bijeli su bili fokusirani kada je bilo najvažnije i ostvarili su četvrtu superligašku pobjedu u nizu.

Kao što je iznenađenje kako Vladimir Radočaj početkom drugog poluvremena nije savladao Glazera u šansi utakmice (za 2:1), isto tako je lako konačni rezultat mogao da bude ubjedljiviji u korist favorita. Međutim, Uroš Sremčević, Nikola Knežević i poslije njih Aleksandar Katai nisu koristili prilike pred golom gostiju.

Pred Zvezdom su još dvije utakmice do plej-ofa i ako sačuva prednost u odnosu na Partizan posljednji ovosezonski "vječiti derbi" biće odigran na stadionu Rajko Mitić, sredinom aprila.

Pročitajte klikom na "Razvoj događaja" kako je protekao meč Crvena zvezda - IMT.

21:03

Ovako izgleda tabela Superlige



Standings provided by Sofascore

21:03

Šta sada očekuje Zvezdu?

Crvena zvezda gostovaće u nedelju Radniku iz Surdulice, a sledeće nedelje će u sredu dočekati OFK Vršac u Kupu Srbije, pa će završiti učešće u prvoj fazi Superlige utakmicom protiv Železničara iz Pančeva na "Marakani", izvesno u nedelju, 14. aprila. Posle toga biće odigran "večiti derbi", u 1. kolu plej-ofa, a Zvezda će u slučaju da odbrani prvo mesto do tada biti domaćin te utakmice.

20:58

Kraj utakmice, Zvezda - IMT 2:0

Golovima Jovana Šljivića na početku prvog i Milana Rodića na početku drugog poluvremena, Zvezda je bez većih problema ostvarila još jednu pobedu u Superligi. Ponovo je odmakla Partizanu četiri boda prednosti.

20:46

85' Umalo 3:0, Nikola Knežević preko gola

Mladi Zvezdin vezista Nikola Knežević gađao je za 3:0, delovalo je da će lopta ući u mrežu, ali je ipak prebacio prečku. Dok se bliži kraj, miran tok utakmice na "Marakani"

20:42

77' Sremčević gađa - preko gola

Pokušao je mladi napadač Zvezde da pogodi na centaršut sa desne strane, skočio je, trznuo glavom i prebacio prečku.

Još nije uspeo Zvezdin tinejdžer plaćen dva miliona evra da se "upiše" u crveno-belom od transfera iz Mladosti iz Lučana.

Izvor: TV Arena sport/screenshot

20:32

Ovako je Milan Rodić postavio 2:0

20:30

Sudija menja odluku - nema penala!

Arbitri iz VAR sobe, Milan Stefanović i Uroš Stojković, pozvali su Milanovića da pogleda situaciju na ekranu kraj terena. On je to učinio i poništio svoju odluku - nema penala.

Izvor: TV Arena sport/screenshot

20:26

64' Penal za Zvezdu!

Sudija Miloš Milanović pokazao je na belu tačku nakon što je jedan igrač IMT-a pao u šesnaestercu i dodinuo loptu rukom kada se dočekao zemlju. VAR će proveriti situaciju.

Izvor: TV Arena sport/screenshot

20:12

Sjajna odbrana Omrija Glazera!

Zvezdin čuvar mreže sprečio je "čist gol" gostiju. Vladimir Radočaj je naleteo je na odbijenu loptu u Zvezdinom petercu, a Izraelac je jednom, pa drugi put sačuvao svoj gol.

Izvor: Arena Sport/Screenshot

20:09

48' GOL - Milan Rodić! Zvezda vodi 2:0

Zvezda je povela 2:0, rutinskom "egzekucijom" svog levog beka. Uzeo je loptu protivniku na ivici kaznenog prostora i kao da je izveo penal pogodio za 2:0.

19:28

25' Šansa za Krasoa - brani Knežević!

Predriblao je Zvezdin napadač čuvara, kretao se ka desnom ćošku peterca, šutirao po zemlji, a onda je golman Aleksandar Knežević zaustavio njegov udarac.

19:25

21' Šanse za IMT - Glazer brani u obe situacije

Golman Zvezde sprečio je goste da utišaju stadion, odbranivši udarac najpre Veljka Kijevčanina u devetom minutu, a potom je pokušao i Vladimir Radočaj. U oba situacija, lopta je završila u rukama čuvara mreže domaćih.

19:06

Prve fotografije sa "Marakane"

19:08

Naser Điga prvi put "bonus"

Naser Điga, seniorski reprezentativac Burkine Faso, današnji je "bonus" Crvene zvezde, jer je dobio pasoš Srbije krajem prošlog meseca.

19:08

4' GOL - Zvezda odmah povela 1:0!

Jovan Šljivić utrčao je po levoj strani u kazneni prostor, iz peterca pogodio "malu mrežu" u suprotnom uglu.

18:40

Startne postave - Kraso od starta za Zvezdu

Izvor: Superliga.rs/Screenshot

18:37

Dobro došli u tekstualni prenos

FK Crvena zvezda ulazi u ovaj meč kao lider tabele i želi još jedan korak ka "overi" pol-pozicije u plej-of. Uoči ovog kola, Zvezda je imala četiri boda prednosti u odnosu na Partizan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije