• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević dobio još tri pojačanja! Zvezda prekomandovala klince - i "Mesi" je u prvom timu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trojica najtalentovanijih igrača iz generacije 2005. sada su pod komandom Vladana Milojevića.

 crvena zvezda prebacila tri fudbalera u prvi tim Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Crvena zvezda je u proljećnom dijelu sezone uspjela da prestigne Partizan na tabeli i pred drugi dio prvenstva ima dobru šansu da se izbori za domaći teren u derbiju koji se igra u okviru plej-ofa. Pored šampionske titule i trofeja u Kupu Srbije pred Vladana Milojevića, koji se tokom zime vratio u klub, postavljen je i cilj da se promovišu mladi fudbaleri. Čini se da Zvezda i na tom planu radi dobar posao!

Nakon što su se na meču protiv IMT-a (2:0) na terenu našla čak sedmorica fudbalera mlađih od 21 godine, crveno-bijeli su dodatno pomjerili granicu i još tri igrača priključili prvom timu. Uz reprezentativce Novog Zelanda i Burkine Faso Marka Stamenića i Nasera Đigu, kao i srpske fudbalere Ognjena Mimovića, Jovana Šljivića, Viktora Radojevića, Nikolu Kneževića i Uroša Sremčevića, kod Milojevića će se za šansu boriti još tri igrača.

Danas su sa prvim timom aktuelnog šampiona Srbije trenirali ljevonogi Adem Avdić (16) koji se najbolje snalazi na mjestu beka, ali može da igra i ofanzivnije, a zatim i Veljko Milosavljević (16) i Andrija Maksimović (16) koji su već debitovali za prvi tim na utakmici Kupa Srbije protiv Trajala, u jesenjem dijelu sezone, pod komandom Baraka Bahara.

"Danas su sa našim prvotimcima trenirali i mladi fudbaleri Veljko Milosavljević i Andrija Maksimović, a seniorskom timu je priključen i talentovani lijevi bek rođen 2007. godine - Adem Avdić", navodi se u objavi na Instagramu. U klubu imaju velika očekivanja od sve trojice igrača, ali možda se malo ističe Maksimović, kojeg u omladinskoj školi crveno-bijelih već nekoliko godina prati nadimak "Mesi".

Andrija Maksimović označen je kao najveći talenat u mlađim kategorijama Crvene zvezde, a u prethodnom periodu za njega su se interesovali neki od najvećih klubova Evrope! Navodno, Dortmund je bio spreman da pošalje višemilionsku ponudu na adresu Crvene zvezde nakon što su skauti tog njemačkog tima posmatrali mladog ofanzivca, ali su iz Beograda dobili signal da fudbaler još nije na prodaju.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mesi?

Kita od Mesija, precizno.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC