• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radni je dan, ali nemam dilemu! Poruka Vladana Milojevića pred meč na "Marakani"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener Crvene zvezde pozvao navijače na stadion

 Vladan milojević pozvao navijače na meč Zvezda IMT Izvor: MN PRESS

FK Crvena zvezda u srijedu od 19 časova igra protiv IMT-a na "Marakani", a trener branioca titule Vladan Milojević pozvao je navijače na stadion. "Radni dan je, ali nemam dilemu da navijači dolaze, te da će nas podržati", poručio je on u izjavi za klupski sajt.

On je najavio da kapiten Aleksandar Dragović neće igrati jer se još oporavlja od povrede, a neće moći da igraju još dvojica. "Imamo probleme sa kartonima, te će u skladu s tim Mijailović propustiti meč, kao i Bukari koji je na klupi u prošlom kolu požutio. Imamo dovoljan broj igrača, svakako. Ne bih da otkrivam ko će početi ili biti bonus, vidjeće se sutra".

Nakon posljednje pauze zbog utakmica reprezentacija ove sezone, pred Zvezdom je raspored sa po dvije utakmice nedjeljno. "Spremamo se i za to. Nisam trener koji mnogo rotira, to sam u drugim klubovima dodatno potvrdio, ali mi je bitno da su igrači spremni, te da mogu da nastupe. Profesionalci su, i s te strane nemam brige".

Govorio je i o IMT-u. "Oni su je dobro organizovana ekipa sa jasnim smjernicama i zahtjevima. Vidi se rad trenera, a uz to imaju i mnogo kvalitetnih mladih igrača, što im je filozofija. Veoma su jaki kao kolektiv. Ne mislim da nekadašnji igrači Zvezde ili vječitog rivala sutra imati veći motiv od drugih. Svako hoće da se pokaže. Mi moramo da izađemo na teren i odigramo onako kako treniramo i radimo. Želimo da dižemo formu i budemo bolji iz utakmice u utakmicu", kazao je Milojević.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC