• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za trenera Radnika je već sve odlučeno: "Zvezda šampion gotovo sigurno, a mi smo ispali"

Trener Radnika Dušan Đorđević govorio o nastavku sezone

 Trener Radnika iz Surdulice izjave nakon poraza od Zvezde Izvor: TV Arena sport/screenshot

FK Crvena zvezda pobijedila je na gostovanju Radniku u Surdulici (2:0) i golovima Aleksandra Kataija "ovjerila" prvo mjesto na tabeli pred plej-of. Ta "pol pozicija" znači i da će Zvezda za dvije nedjelje biti domaćin "vječitog derbija", u prvom kolu druge faze Superlige.

Poslije meča, trener domaćih Dušan Đorđević nije imao šta da zamjeri svom timu. Surduličani su imali nekoliko prilika, mogli su i prvi da postignu gol, ali ih je Omri Glazer spriječio u tome.

"Možda nas je koštala sve ovo vrijeme slabija forma igrača koji su došli kao pojačanja, danas mogu da spomenem Rustemovića, koji je značajan igrač u veznom redu, Došao je da nas pojača, bio je nespreman, pa povrijeđen, pa tek danas ulazi u formu. Pokazuje da je kvalitetan, pružili smo dobar otpor... Zvezda je gotovo sigurno prvak, mi gotovo sigurno ispadamo i pružili smo dobar otpor. Pružio sam na kraju šansu i igračima iz omladinske škole kada je naš zaostatak bio previsok", rekao je Đorđević za TV Arena sport.

Trener Zvezde Vladan Milojević kazao je da su crveno-bijeli "profesionalno" uradili posao.

"Rekao sam da će biti izuzetno teško, kako smo i očekivali. Htio bih da se zahvalim divnim ljudima, našim navijačima ko su došli da nas prate, ambijent je bio fenomenalan, sa druge strane, ostaće upamćena ta tri boda, po to smo i došli. Mogao bih da kažem da je ovo profesionalna pobjeda, to nas je interesovalo. Nemamo vremena, za par dana igramo Kup i čeka nas i sljedeća utakmica u prvenstvu, da se završi prvenstvo na najbolji način".

Zvezda će u srijedu dočekati OFK Vršac u Kupu Srbije, a potom će u posljednjem kolu dočekati Železničar iz Pančeva. Sa druge strane, Radnik će u posljednjem kolu pred plej-aut gostovati Napretku.



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC