• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan to sebi ne smije da dozvoli! Igor Duljaj poslije drame u Surdulici: Mnogo je teško po ovakvom terenu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Igor Duljaj je istakao da njegov tim nije smio da primi gol na kraju meča sa Radnikom iz Surdulice!

 Igor Duljaj poslije pobjede Partizana protiv Radnika Izvor: TV Arena sport/screenshot

Partizan je mnogo teže nego što se očekivalo pobijedio Radnik u Surdulici! Na kraju su dosuđena dva penala za domaćina, jedan je poništio VAR, a golovima Markovića i Baždara crno-bijeli su uspjeli da pobijede. Poslije utakmice šef struke crno-bijelih Igor Duljaj je otkrio da je bilo jako teško pobijediti na ovom meču bez tri napadača - Saldanje, Nikolića i Severine. 

"To su izuzetno važna tri igrača za naš tim, jako bitna pobjeda. Atmosfera je bila fenomenalna. Maloprije sam pričao sa kolegom da je kako za nas tako i za njegov tim bilo jako teško da igramo po ovakvom terenu. Kada se sve sabere i oduzme zaslužena pobjeda. Još jednom hvala navijačima koji su došli u velikom broju, učinili su sve da ova utakmica ima jedan pozitivan osjećaj", rekao je Duljaj na startu, 

Rivalima je poželio da uspiju da ostvare opstanak, a posebno se pohvalno izrazio o svom kolegi sa druge strane Dušanu Đorđeviću.

"Ono što želim Radničkom, je da uspije oni se bore kao i mi. Oni se bore za nešto drugo, mi za nešto treće. Njima želim puno uspjeha posebno zbog trenera Đorđevića koji je fantastičan trener i odličan čovjek. Od srca mu želim da ispuni cilj i ostavi svoj tim u elitnom rangu", naglasio on. 

Mnogo problema je bilo ovih dana sa Ksanderom Severinom koji je zbog neisplaćenih dugovanja otišao iz Beograda. Sada je i o njemu Igor Duljaj rekao nekoliko rečenica. "Sa Severinom treba da pričam malo kasnije, ono što mi se nije svidjelo je da ne možemo poslije 2:0 da dozvolimo sebi da primimo onakav gol. To ekipa kakav je Partizan ne smije sebi da dozvoli. Inače utakmica je bila borbena jer je veoma teško bilo igrati po ovom terenu."

Dušan Đorđević je poslije meča istakao da svom timu ništa ne zamjera, kao i da ovo nisu mečevi u kojima njegov tim može da računa na bodove.  

"Ja sam u najavi utakmice rekao da sa pozicije na kojoj se mi nalazimo, sa posljednjeg mjesta na tabeli, ne da ne smije da se prijeti Partizanu već se možda ne smije ni pričati o utakmici kao o šansi da se uzmu bodovi. Međutim rekao sam isto tako i sebi i igračima u najavi da moramo da pruužimo žestok otpor da pokažemo sami sebi da možemo da se nosimo sa ekipama koje su kvalitetnije od nas. Moram da kažem da je danas bilo tako, čini mi se da smo se ravnopravno nosilil, da smo primili gol iz prekida, drugi na neke individualne greške i uspjeli smo da se vratimo iz penala na makar jedan gol zaostatka. Ali nemam neku veliku zamjerku za igrače, Teško je igrati utakmice kao što su Čukarički, TSC i Partizan", zaključio je on.  

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC