• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igor Duljaj digao glas zbog Severine: Pričao sam s njim, vjerujem da će biti sve okej

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Igor Duljaj pozvao Partizan na odgovornost povodom odlaska Ksandera Severine u Holandiju.

 Igor Duljaj o odlasku Severine Ili smo nesposobni ili neodgovorni Izvor: YouTube/FK Partizan Beograd/MN Press/

Ksander Severina napustio je u četvrtak Beograd zbog toga što Partizan duguje njemu i njegovom agentu novac. U pitanju je ukupna suma od 75 hiljada evra koja im sljeduje na osnovu potpisa za Partizan, a nakon što je klub ignorisao njegove molbe o isplati novca, Holanđanin je pokupio stvari i otišao u domovinu.

Sada je Igor Duljaj u velikom problemu uoči meča sa Radnikom, ali je nagovijestio da bi čitav slučaj mogao brzo da se riješi jer je lično razgovarao sa Severinom. Između ostalog, pozvao je klub na odgovornost u ovom slučaju i stao u zaštitu svog igrača sa kojim rukovodstvo očigledno nije imalo potrebnu komunikaciju, tako da je sve eksliralo do toga da je Severina odlučio da napusti klub usred sezone.

"Za mnoge stvari, kada je neki problem u pitanju, potreban je razgovor. Mora da se priča sa igračima. Kad sam ih dočekivao na aerodromu, pravio se cirkus ovdje, a važno je da budete u komunikaciji sa njima i poklonite im pažnju. Ne znate ako postoji neki problem, a sve može da se riješi razgovorom. Mi moramo da znamo šta se dešava sa njima. Vratili smo se sa Kipra, a ja sam juče čuo da Kastiljo živi na Teleoptiku. Ili smo neodgovorni, ili smo nesposobni", kazao je Duljaj i nastavio oštro.

Izvor: Stefan Stojanović/MONDO

"Da li se otvorio žiro račun, da li mu je nađen stan, da li je prijavljen, ali moramo da se bavimo time, prošlo 20 dana. Ne može da bude ne radim nedjeljom, svi smo u službi Partizana. Svi žive od tih igrača i moramo tako da se ponašamo - odgovorno. Pričao sam sa Severinom i vjerujem da će biti sve okej, javio se jer sam brinuo o njemu i moramo tako da se ponašamo. Uvijek ću stati u zaštitu igrača čak i da pogriješi, a tako moramo svi u klubu da se ponašamo odgovorno. Nema tu subota, nedjelja, nemoj da me zoveš kad nije radno vrijeme. Tačka!".

Duljaj nije mogao da kaže kada će se Severina vratiti u Partizan vjerovatno u nedjelju kada će ga sačekati i na aerodromu, ali da može da razumije njegovo ponašanje: "To su igrači Partizana, ne moji igrači, a oni mogu da donesu profit dobrim igrama. Svi su oni podigli sebi cijenu i cijeni kluba, ljudi dolaze, stadioni su sve puniji, kad je bilo takvo interesovanje? Ne dolaze da gledaju mene, nego dobar fudbal".

"Prelazni rok je bio brz i odličan, a sad zbog jedne situacije, komunikacije, da damo prostor da se poremeti ono što se radi od Slovenije, da se napravi zdrava sportska priča. To je direktan udarac na mene i moju ekipu. Da li će sve biti kao prije? Neće. Ovo je direktan udarac na mene i moju ekipu", naglasio je Duljaj.

Podsjetimo, Radnik dočekuje Partizan u subotu od 13.45 u Surdulici, a u timu neće biti ni povrijeđenog Mateusa Saldanja, kao ni suspendovanog Nemanje Nikolića.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

12:04
Igor Duljaj intervju
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC