• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ako se ne pojaviš, kaznićemo te! Vazura se oglasio o "slučaju Severina": Ne dugujemo mu plate!

Generalni direktor Miloš Vazura govorio o odlasku Ksandera Severine iz Beograda.

 Vazura o Severini Izvor: MN PRESS

Fudbaler Partizana Ksander Severina napustio je Beograd i otputovao u Holandiju, iznenadivši sve u Humskoj. Razlog zbog kog je Severina "digao sidro" je što su ga iz Partizana ignorisali kada su u pitanju bonusi za potpis ugovora i proviziju koju je trebalo da dobije njegov agent (ukupno 75.000 evra), tako da je posegao za rigoroznim merama i tražio je raskid ugovora.

Tim povodom oglasio se generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

"Severina je juče bio na treningu i ono što želim da naglasim je da mu se ne duguje nijedna plata. Danas se nije pojavio na treningu, čekamo da vidimo u čemu je problem. Čuli smo se sa njegovim menadžerom i nema osnova za raskid. Nadam se da će sve biti u redu. Jedino što mu se duguje je bonus u iznosu od 25.000 evra, ali ponavljam, to nije osnov za raskid ugovora. Ako se ne pojavi na treningu, biće kažnjen od strane kluba, kao što je bio slučaj sa Dijabateom", naglasio je Vazura za "Informer".

Ovo inače nije prvi put da je Partizan suočen sa sličnom situacijom, pošto su prethodno zbog situacije u klubu reagovali i Takuma Asano, Fuseni Dijabete i Nemanja Jović, ali se nadaju u klubu da se situacija neće ponoviti i da će Ksander Severina ostati član Duljajevog tima.

Severina je inače ljetos stigao u Partizan kao slobodan agent nakon što je prethodno čitavu profesionalnu karijeru proveo u Hagu. Ove sezone je odigrao ukupno 23 utakmice i na njima je zabilježio četiri gola i asistenciju, ali ne može da se kaže da je sasvim standardan kod Igora Duljaja. Na posljednjem meču, odigranom pre samo pet dana protiv IMT-a, bio je starter i postigao je gol za crno-bijele.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC