• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznato kad se igra 173. "vječiti" derbi: Zvezda obezbijedila da bude na njenom stadionu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Crvena zvezda i Partizan uskoro opet na terenu.

 Poznat termnin vječitog derbija Zvezda - Partizan Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić

Crvena zvezda je pobjedom nad Radnikom u Surdulici (2:0), koju je donio u završnici Aleksandar Katai, definitivno potvrdila prvo mjesto na tabeli Superlige pred plej-of. Kolo prije kraja regularnog dijela sezone, Crvena zvezda ima četiri boda više od Partizana, pa već zna da će u šta god uradila protiv Železničara (14. aprila) imati jedan veliki benefit u plej-ofu.

Prvo mjesto na tabeli podrazumijeva da će Crvena zvezda biti domaćin Partizanu u 173. "vječitom" derbiju ove sezone koji se igra odmah u prvom kolu plej-ofa. Prema dugogodišnjim pravilniku Superlige, Zvezda i Partizan kao prvoplasirani i drugoplasirani na tabeli sastaće se na stadionu "Rajko Mitić", a termin će najvjerovatnije biti 20. april. To naravno pod uslovom da zbog određenih stvari meč ne bude pomjeran dan unapred/unazad.

To će biti treći "vječiti" derbi koji ove sezone igraju Crvena zvezda i Partizan, a za sada je tim Igora Duljaja uspješniji. Prvo su jesenas u Humskoj slavili 2:1 i time "otjerali" Baraka Bahara, dok je početkom marta na stadionu "Rajko Mitić" bilo 2:2 u jednom od boljih derbija posljednjih godina.

S obzirom na to da je razlika između najvećih srpskih klubova mala, moglo bi da se desi da derbi na "Marakani" upravo odlučuje o šampionskoj tituli, iako nakon toga ostaje još po šest utakmica za oba kluba.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC