Fudbal

Pao novi potpis u banjalučkom Borcu pred bitku za "duplu krunu"

Autor Nebojša Šatara

Dan uoči završne borbe za "duplu krunu" Nikola Pejović produžio je ugovor sa Borcem za još jednu sezonu.

Izvor: FK Borac zvanični sajt

Defanzivac iz Beograda Nikola Pejović je produžio ugovor sa Borcem!

On je u "crveno plave" redove stigao januara prošle godine, a kako je rekao, nije imao ni najmanju dilemu kada je stigla ponuda klupskog rukovodstva o produžetku saradnje.

"Drago mi je što ću i naredne sezone nositi dres Borca. U Banjaluci se od prvog dana osjećam kao kod kuće, a za sve u klubu imam samo riječi hvale. Sa ekipom i saigračima proživio sam mnogo lijepih trenutaka, a sada je stigla i šampionska titula. Nadam se da ćemo ovu sezonu okončati osvajanjem 'duple krune'. To je želja i cilj svih nas", rekao je Pejović nakon potpisivanja novog ugovora.

Oliver Jandrić, sportski direktor banjalučkog kluba, dodao je da je želja svih da okosnica ekipe ostane na okupu i za narednu sezonu.

"Nikola je svojim ponašanjem na i van terena pokazao na djelu koliko je privržen našem klubu i drago mi je što će i naredne sezone biti dio naše fudbalske porodice. Mi polako privodimo kraju sezonu u kojoj želimo da osvojimo 'duplu krunu', ali uveliko radimo i na formiranju tima za narednu sezonu i cilj nam je da budemo još jači", rekao je Jandrić, a prenio klupski sajt.

Pejović je ove sezone odigrao u svim takmičenjima ukupno 10 utakmica u dresu Borca i bio strelac jednog pogotka.

Prethodno su nove ugovore s banjalučkim klubom potpisali Enver Kulašin, David Vuković, David Čavić i Sebastijan Erera.