• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mnogo sreće u evropskim utakmicama! Čestitke za Borac od Milorada Dodika, Željke Cvijanović i Draška Stanivukovića

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željka Cvijanović i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković uputili su čestitke Fudbalskom klubu Borac na osvojenoj šampionskoj tituli, trećoj u istoriji banjalučkog kluba.

 Milorad Dodik Željka Cvijanović čestitke FK Borac na tituli Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Milorad Dodik čestitao je crveno-plavima na osvojenoj tituli u Premijer ligi BiH, ističući da su igrači, članovi stručnog štaba i uprava kluba ove sezone pokazali na terenu da se predan rad, istrajnost i upornost isplate i zasluženo su šampioni.

"Želim im mnogo sreće u evropskim utakmicama, a građani Banjaluke i Republike Srpske će, kao i do sada, biti uz njih i navijati za naš Borac", napisao je Dodik na društvenoj mreži "Iks".

Čestitku igračima, stručnom štabu i upravi banjalučkog Borca je uputila i Željka Cvijanović, srpski član Predsjedništva BiH.
"Večerašnjom pobjedom nad Igmanom, ali i sjajnom igrom tokom cijele sezone obradovali ste vaše navijače i zasluženo osvojili šampionsku titulu", napisala je Cvijanovićeva na "Instagramu".

Izabranici Vinka Marinovića su poslije mnogo muke i preokreta savladali Igman iz Konjica i kolo prije kraja sezone osvojili šampionski pehar, pa će nastupiti u kvalifikacijama za plasman u Ligu šampiona, prenijela je agencija "Srna".

I gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković takođe je čestitao fudbalerima banjalučkog kluba na osvojenoj tituli uz želju da stignu i do duple krune s obzirom da u četvrtak igraju revanš meč finala Kupa BiH protiv Zrinjskog.

"Čestitam FK Borac Banjaluka na zasluženo osvojenoj tituli šampiona BiH za sezonu 2023/2024! Želim vam da poslije četvrtka, kada se igra druga utakmica finala Kupa BiH u našem gradu, po prvi put dočekamo i duplu krunu", napisao je Stanivuković na "Fejsbuku".

Takođe, Stanivuković je poželio i mnogo sreće u kvalifikacijama za Ligu šampiona koju je Borac osigurao večerašnjim osvajanjem titule prvaka BiH, te obećao da će po povratku iz Grčke organizovati prijem za Borac.

"Nakon povratka sa službenog putovanja iz naše bratske Grčke upriličićemo prijem za ove sjajne momke koji su ponos naše Banjaluke kako bismo sagledali na koji način možemo pružiti dodatnu podršku za nove velike pobjede", dodao je banjalučki gradonačelnik.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC