• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grahovac o mladim fudbalerima Borca: "Nadam se da će me ispoštovati za neku kartu da ih gledam na evropskim terenima"

Autor Haris Krhalić

Srđan Grahovac dao je izjavu nakon osvajanja titule Premijer lige BiH, a u prvi plan je stavio mlade fudbalere Borca na koje je kako kaže ponosan te im želi da naprave bolju karijeru od njega.

 Srđan Grahovac izjave nakon osvajanja titule Izvor: Mondo/Slaven Petković

Ekipa Borca okitila se šampionskom titulom Premijer lige BiH. Banjalučki klub danas je na svom terenu savladao Igman što je bio znak da slavlje može da počne.

Šampionski pehar kapitenu Srđanu Grahovcu uručio je prvi čovjek FS BiH Vico Zeljković, a upravo je Grahovac dao izjavu za TV Arenu Sport nakon meča.

Ovo je druga titula za Grahovca u dresu Borca koji je za današnju utakmicu rekao kako je bila teška te da se na igru odrazilo to što pojedini fudbaleri nemaju iskustvo osvajanja titule.

„Ne može biti lako, pogotovo kad je ovako značajna utakmica. Vidio se i danas taj određeni pritisak, pritisak rezultata. Dosta momaka nema iskustvo osvajanja titule i mislim da se to danas dosta odrazilo na našu igru, ali eto Bogu hvala uspjeli smo pobijedimo“, rekao je Grahovac pa dodao:

„Druga titula sa matičnim i voljenim klubom, osjetio sam da je trenutak da se vratim kući. Zamišljao sam iskreno da će to ovako biti, mogu reći da sam jako srećan i ponosan. Jako mi je drago da sam dio ovakve ekipe i ovakvog kolektiva. Nadam se da će što više momaka ostati na okupu i sljedeću sezonu te da ćemo se adekvatno pojačati. Naša najveća snaga je bila taj zajednički timski duh.“

Borac očekuje revanš susret finala Kupa BiH, a na pitanje lako pripremiti ekipu za ovaj meč Grahovac je poručio:

"Vidjećemo. I danas prije utakmice već se osjetila neka euforija u gradu i među samim igračima. Nije lako to sve iskontrolisati, evo i nakon utakmice. Trebamo biti pametni da se ne ispraznimo previše, emotivno i fizički smo ispražnjeni. Sigurno da ćemo slaviti, ali moramo malo prikočiti i spremiti se za četvrtak".

Grahovac je za kraj govorio o mladim fudbalerima koji nose dres banjalučkog kluba, a na koje je kako kaže ponosan.

„Brojke mladih igrača sve govore. Njihovi golovi i asistencije, oni su naše veliko bogatstvo. U sezoni kada smo šampioni i igramo finale Kupa imali smo taj luksuz da afirmišemo puno mladih igrača. Mislim da svi možemo biti presrećni i preponosni. Ja kao njihov kapiten, za mene bi bio najveći uspjeh da ih gledam na evropskim terenima, da naprave bolju karijeru od mene i da me ispoštuju za neku kartu da ih dođem gledati na nekom evropskom stadionu“, zaključio je Grahovac.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC