Fudbal

Fudbaleri Borca obavili posljednji trening pred sutrašnji meč: Klub podsjetio navijače na pravila (FOTO/VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Pogledajte detalje sa posljednjeg treninga.

Izvor: Mondo/Slaven Petković

Fudbaleri Borca sutra od 21 časa započinju novu sezonu. Na Gradskom stadionu u Banjaluci, u okviru prvog pretkola Lige šampiona, gostovaće ekipa Egnatije.

Fudbaleri Borca večeras su odradili i posljednji trening pred sutrašnji meč, a naš fotoreporter bio je na Gradskom stadionu. Pogledajte detalje sa treninga:

Nešto kasnije, zvaničnu pres konferenciju održaće i ekipa Egnatije, a u međuvremenu je banjalučki klub uputio nekoliko molbi navijačima svoga kluba i podsjetio ih na pravila.

Iz Borca su naveli kako će kapije stadiona biti otvorene dva sata prije utakmice odnosno u 19 časova. Navijače su zamolili da na vrijeme zauzmu mjesto svoje mjesto na tribini u sektoru koji je naznačen na ulaznicama.

Takođe, naveli su kako će na stadion biti zabranjeno unošenje hrane i pića, a punktovi sa istim biće obezbijeđeni na stadionu.

Iz kluba su zamolimi navijače da ne ubacuju predmete u teren te da ne koristi pirotehniku. Naglasili su kako je strogo zabranjeno korištenje dronova, a svako kršenje pravila podliježe strogim sankcijama UEFA uz moguću suspenziju dijela tribina ili čitavog stadiona za naredne evropske utakmice.

Borac je pozvao navijače da navijaju sportski i srcem, bez diskriminacije na rasnoj i nacionalnoj osnovi.