• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Udarne igle" Borca traže pomoć Banjalučana protiv albanskog šampiona: Budite naš 12. igrač!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Sve misli u banjalučkom Borcu usmjerene su na prvu utakmicu u novoj sezoni i to u okviru početka kvalifikacija za Ligu šampiona protiv albanske Egnatije.

 borac Izvor: Mondo - Slaven Petković

Mladi ofanzivni vezista David Vuković i napadač Jovo Lukić jedva čekaju početak meča u Banjaluci i nadaju se da će izvojevati pobjedu pred punim Gradskim stadionom.

"Atmosfera među igračima je na visokom nivou i željko iščekujemo utakmicu u srijedu. Iskoristio bih ovu priliku da pozovem Banjalučane da dođu u što većem broju jer sigurno da uz pune tribine u prvoj utakmici, možemo mnogo toga da riješimo, ali polako idemo", rekao je Vuković, jedan od otkrovenja u Premijer ligi Bosne i Hercegovine u prethodnoj sezoni.

Centarfor crveno-plavih dodao je da će meč protiv Albanaca nesumnjivo biti zahtjevan, ali da će biti lakše ako bude stadion pun banjalučkih navijača.

"Sigurno da nas očekuje teška utakmica, za koju se specifično pripremamo već mjesec dana. Nadam se da ćemo pružiti maksimum i probati da stignemo do pobjede. Takođe bih pozvao navijače Borca i sve 'borčevce' da u što većem broju dođu na Gradski stadion u srijedu od 21 čas da nas podrže i budu naš 12. igrač", istakao je Lukić.

Utakmica između Borca i Egnatije igra se u srijedu na Gradskom stadionu u Banjaluci s početkom u 21 čas, a sudiće je poljska sudijska trojka na čelu sa Danielom Stefanskim.

Revanš susret zakazan je sedam dana kasnije u istom terminu u Elbasanu.

Ekipa koja bude uspješnija u ovom dvomeču, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona će odmjeriti snage sa PAOK-om, dok će poražena u drugom kvalifikacionom kolu Konferencijske lige ukrstiti snage sa poraženim iz dva duela Vikingura (Island) i Šamroka (Irska).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC