Fudbal

Junak Borčeve pobjede nad Egnatijom: Da završimo posao u Albaniji, pa onda da mislimo o PAOK-u (FOTO)

Autori Nebojša Šatara Dragan Šutvić

"Rezervista" Borca Damir Hrelja je postigao pobjedonosni gol protiv albanskog šampiona u sudijskoj nadoknadi meča u Banjaluci.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Borac je ostvario minimalnu pobjedu protiv Egnatije za nešto mirniji revanš za sedam dana u Elbasanu.

Za Damira Hrelju, ovo je bila veče iz snova s obzirom da je ušao u igru u drugom poluvremenu umjesto povrijeđenog Zorana Kvržića i odlučio utakmicu.

"Drago mi je prije svega zbog publike što je u ovolikom broju došla da nas podrži jer su momci to zaslužili. A naravno gol kao gol, prvenac u Evropi, jako sam srećan što sam pogodio i što smo pobijedili. Nije ovo kraj, očekuje nas susret tamo u Albaniji i daćemo sve od sebe da prođemo u narednu rundu takmičenja", rekao je Hrelja.

Potom je kratko analizirao meč na Gradskom stadionu istakavši prekid od 10 minuta (Albanci napustili teren zbog skandiranja publike Srbija, Kosovo) kao možda i ključni detalj za trijumf crveno-plavih.

"Prvo poluvrijeme smo malo ušli preplašeno, kasnije nam je dobro došao prekid da se saberemo, imali smo igrača više, težili smo da igramo pas igru i stigli do pogotka. Nadam se da ćemo ostvariti povoljan rezultat u revanšu u Elbasanu", istakao je Hrelja i dodao da je Egnatija "čudna ekipa", za koju je lijek pronašao trener Mladen Žižović.

Na pitanje da mu je PAOK (potencijalni rival u kvalifikacijama Lige šampiona) u mislima poslije ove pobjede, odgovorio je odrično.

"Nećemo o tome, prvo da završimo posao u Albaniji. Neka ide redom", zaključio je Hrelja.