• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Egnatije pred sutrašnji meč: "Ključna će biti druga utakmica, bio bih zadovoljan i neriješenim rezultatom"

Autori Dragan Šutvić Autori Haris Krhalić

Trener Egnatije Edlir Tetova najavio je okršaj sa ekipom Borca.

 edlir tetova Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Šampion Albanije ekipa Egnatije trenutno boravi u Banjaluci, gdje će sutra snage odmjeriti fudbalerima Borca. Meč prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona je na rasporedu od 21 časa, a biće to prvi nastup za ovaj klub u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Prethodno su u Evropi nastupili samo još jednom i to prošle sezone kada ih je u prvom pretkolu Konferencijske lige zaustavila ekipa ekipa Ararat-Jermenija i to nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Možda će vas zanimati

U toku današnjeg održane su službene aktivnosti pred ovu utakmicu – pres konferencija Borca i službeni trening, a nešto kasnije održana je i konferencija albanskog tima kao i trening.

Trener Egnatije Edlir Tetova u najavi meča rekao je kako očekuje težak meč te je nahvalio brzinu fudbalera banjalučkog kluba. Prema njegovom mišljenu ključna će biti druga utakmica, a sutra bi bio zadovoljan i neriješenim rezultatom.

"Biće ovo teška utakmica, pratio sam Borac u Sloveniji jer smo bili blizu na pripremama. Jako su strpiljivi kada grade igru, ali pružićemo im otpor. Prema onome što smo vidjeli, nismo mogli mnogo saznati o fudbalerima pojedinačno, ali znamo da Boraci ima jako brz tim koji je jako dobar u tranziciji. Za nas bi neriješen rezultat bio povoljan, jer ćemo imati vremena da upoznamo našeg protivnika i spremimo se za revanš utakmicu. Mislim da će druga utakmica biti ključna, ne samo za nas nego i za ekipu Borca. Imaćemo priliku da saznamo jedni o drugim neke stvari. Drugačije je kada gledate i igrate pripremnu utakmicu, a drugačije kada igrate utakmicu kvalifikacija za Ligu šampiona", rekao je Tetova u najavi utakmice.

Pogledajte

00:28
Trening Egnatije u Banjaluci
Izvor: MONDO/Dragan Šutvić
Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Podjsećamo, pobjednik ovog duela u narednom kolu igraće protiv grčkog PAOK-a dok će poraženi takmičenje nastaviti u drugom pretkolu Konferencijske lige, a tamo će ih čekati poraženi iz duela Vikingur (Island) - Šamrok Rovers (Irska).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC