Fudbal

DOBRO POZNAJEM DUŠANA, MOGU DA POTVRDIM! Poruka iz Saveza o kapitenu: Portugal mu nikad nećemo zaboraviti!

Autor Mladen Šolak

Srbija nastavlja dalje bez kapitena Dušana Tadića.

Izvor: PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP / Profimedia

Direktor A reprezentacije Srbije, Stevan Dika Stojanović, izjavio je da poštuje odluku Dušana Tadića o povlačenju iz nacionalnog tima. U izjavi za sajt Fudbalskog saveza Srbije, Stojanović se oglasio poslije izjave Dragana Stojkovića Piksija o Tadiću i istakao da mu imponuje da je u protekle tri godine imao zadovoljstvo da sa jednim takvim profesionalcem bude na istom zadatku.

“Naša saradnja na relaciji direktor-kapiten je uvijek bila na najvišem mogućem nivou, bazirana na iskrenosti i uzajamnom poštovanju. Želim da mu se zahvalim na svemu što je uradio za našu reprezentaciju. Dobro ga poznajem i mogu da potvrdim da mu je asistencija uvijek bila draža od gola. Pamtićemo onaj centaršut ka Mitroviću u Lisabonu koji je odveo Srbiju na Svjetsko prvenstvo, ali i sve druge poteze kojima je doprinosio uspjesima reprezentacije", izjavio je Stojanović.

"Nadam se da će nam i dalje biti na raspolaganju u jednoj novoj ulozi, jer svaki savjet i sugestija jednog takvog profesionalca, može da bude od velike pomoći mladim igračima sa kojima selektor Stojković planira da osvježi nacionalni tim", dodao je funkcioner Fudbalskog saveza Srbije.