Fudbal

Red je da se proslavi - Borac časti navijače: Ulaz na meč sa Slobodom - SLOBODAN!

Autor Bojan Jakovljević

Navijači će prvi meč Banjalučana u domaćem prvenstvu moći da gledaju besplatno.

Izvor: Mondo/Slaven Petković

Borac će novu sezonu u bh. prvenstvu otvoriti utakmicom trećeg kola protiv tuzlanske Slobode, s obzirom na to da je prva dva meča odgodio zbog nastupa u Evropi (Velež, Igman).

Duel sa Tuzlacima zakazan je za nedjelju, od 21 čas, a rukovodstvo banjalučkog kluba odlučilo je da otvori kapije Gradskog stadiona, te tako nagradi vjerne navijače, koji su dali ogroman vjetar u leđa ekipi na putu ka istorijskom uspjehu, saopšteno je iz Platonove.

Biće to idealna prilika da se protiv novajlije u ligi proslavi veliki trijumf protiv KI Klaksvika, koji je Borcu donio grupnu fazu evro-takmičenja. Ostaje nam samo da li će to biti Liga Evrope ili Konferencijska liga.

Podsjetimo, Banjalučani su nakon produžetaka trijumfovali 3:1 protiv Farana, zakazali plej-of protiv mađarskog Ferencvaroša i ukoliko iz dvomeča s Mađarima izađu kao pobjednici, igraće u drugom po jačini evropskom klupskom takmičenju. Ukoliko se to ne desi i četa Mladena Žižovića doživi poraz, moraće da se zadovolji Konferencijskom ligom.

Za razliku od Borca, Zrinjski ovog vikenda neće igrati svoj meč trećeg kola protiv Radnika. I Mostarci su izborili plasman u plej-of, od Bijeljinaca su zatim tražili da odgode njihov meč, što je prihvaćeno.

(MONDO)