• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapiten Srđan Grahovac poslije istorijske pobjede Borca: Samo u snovima sam ovo mogao zamišljati!

Autori Goran Arbutina Autori Nebojša Šatara

Kapiten Borca Srđan Grahovac blistao je od sreće nakon prolaska Banjalučana u plej-of Lige Evrope odnosno najmanje grupnu fazu Konferencijske lige.

 Srđan Grahovac izjava nakon Ki Klaksvika Izvor: Mondo/Slaven Petković

Banjalučani su poslije produžetaka bili bolji od Ki Klaksvika (3:1) i sada ih očekuje dvomeč sa mađarskim Ferencvarošem.

Jedan od najvažnijih igrača u sredini terena crveno-plavih bio je kapiten Grahovac, koji nije krio emocije.

"Svi smo presrećni i preponosni! Po ovakvom vremenu nije lako ni pričati, nije lako ni gledati,ali mi smo vjerovali od samog početka još od prošle sezone da ćemo biti prvaci, da ćemo doći do grupne faze i evo poslije poraza u prvom meču (u Toršavnu), bili smo svjesni da možemo dalje", rekao je Grahovac.

Prema njegovim riječima, nije mogao bolje da prođe njegov povratak u matični banjalučki klub nakon decenije nastupa u inostranstvu.

"Prošle godine kad sam pregovarao s klubom, nisam mogao bolje ni da zamislim kako će sve da ispadne. Poslije 10 godina, sam se vratio i osvojio titulu, igrao finale Kupa BiH i igraću evropsku jesen sa svojim klubom. Mogao sam samo u snovima zamišljati da će biti ovako. Bogu hvala i slava Bogu".

Grahovac je mišljenja da je Konferncijska liga po mjeri Borca, a da bi Liga Evrope vjerovatno bila prevelik zalogaj.

"Iskreno, naša realnost je Konferencijska liga, ali s druge strane, sportski je nadati se i vjerovati. Niko nam ne može oduzeti snove, ali svjesni smo da je Ferencvaroš favorit u dvomeču. Mi nemamo šta da izgubimo već treba samo da uživamo u ove dvije utakmice. Idemo miški i sportski da se potučemo sa Ferencvarošem".

Posebno ga raduje pun Gradski stadion i treći meč zaredom nakon Egnatije i PAOK-a.

"Već treću utakmicu je bio pun stadion, svi smo uživali i nema ljepšte stvari oko koje se možemo okupiti. To je sport i to je Borac", podvukao je Grahovac.

 (MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Micko

Kako se mozete zadovoljiti konferencijskom ligom. Udri, guraj, jaci smo od Ferenca, samo malo vere u sebe i postaviti napadacku ekipu kad ganjamo rez. Juce pocinjemo sa jednim spic igracem, a imamo gol zaostatka.Pa kako... Tek kad je usao Hasukic i Subic, poceli smo igrati fudbal. Svaka cast i Savic u koji je sinoc bio najbolji, a u prethodne 4 utakmice ubedljivo najgori. Ne znam zasto se toliko osporava igranjeSubica, decko igra srcem, igra napadacku fudbal, videlo se sinoc kad je usao kako je zinula lijeva strana, i kako smo samim tim komplet igru pomjerili prema naprijed. Ima on i greska, ali ko ih nema. Samo mu dajte priliku...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC