• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednik FSBIH o uspjesima Borca i Zrinjskog: Velika stvar za Banjaluku i bh. fudbal!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Vico Zeljković prokomentarisao plasman Borca u grupnu fazu evro-takmičenja.

 Predsjednik FSBIH Vico Zeljković o uspjesima Borca i Zrinjskog Izvor: Mondo/Slaven Petković

Za razliku od klubova iz regiona, Partizana, Vojvodine, Hajduka i Osijeka koji su u četvrtak eliminisani u kvalifikacijama za evro-takmičenja bh. predstavnici su imali sjajno veče.

Zrinjski je u Mostaru pobjedom 2:0 protiv Boteva nadoknadio minus iz prvog meča (1:2) i plasirao se u plej-of Konferencijske lige, a banjalučki Borac je pobjedom 3:1 nad Ki Klaksvikom (prvi meč 1:2) prošao u plej-of Lige Evrope i obezbijedio istorijski plasman u grupnu fazu evro-takmičenja, pošto imaju osiguranu grupnu fazu Konferencijske lige.

Uspjehe bh. predstavnika prokomentarisao je predsjednik FSBIH Vico Zeljković, koji je sa tribina Gradskog stadiona zajedno sa saradnicima pratio meč Banjalučana protiv ekipe sa Farskih ostrva.

„Čestitam Borcu na istorijskom plasmanu u grupnu fazu. Sigurno je da je ovo najveći uspjeh u istoriji i ovo pokazuje da se ovdje igra dobar fudbal. Imamo tendenciju, prošle godine Zrinjski je igrao grupnu fazu Konferencijske lige, sada je to Borac osigurao. Takođe, Zrinjski ima šansu da u četvrtom kolu kvalifikacija i on osigura plasman u grupnu fazu. To pokazuje da fudbal ide u dobrom smjeru, da ono što se radilo u proteklom periodu na izgradnji terena i infrastrukture pomoglo klubovima u njihovom napretku. Ovo večeras je velika stvar za Banjaluku, za Borac i za bh. fudbal i još jednom im čestitam i želim im mnogo sreće u grupnoj fazi“, rekao je Zeljković.

Banjalučani su pobjedom protiv Ki Klaksvika osigurali jesen u Evropi, to će im donijeti i ogromnu finansijsku injekciju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC