Fudbal

Pojačanje u veznom redu za napad na titulu: Nikola Dujaković potpisao za Laktaše

Autor Bojan Jakovljević

Iskusni vezista promijenio je nekoliko klubova u Premijer ligi BiH, a sada će u bh. elitu pokušati da uvede Laktaše.

Izvor: Promo/FK Laktaši

Iako su važili za glavnog kandidata za šampionsku titulu i plaman u Premijer ligu BiH, Laktaši nisu dobro otvorili sezonu u Prvoj ligi RS. U dva uvodna kola nije osvojen ni bod, ceh je platio trener Miljan Bajić, a na njegovo mjesto stigao je Slobodan Starčević i odmah donio "reset".

Laktašani su proteklog vikenda deklasirali Ljubić 4:0 i najavili izlazak iz krize, a sada su se dodatno pojačali. U nastojanjima da izbore povratak u bh. elitu, gdje su već igrali od 2008. do 2010. godine, angažovali su pojačanje u veznom redu.

Novi član ovog kluba postao je Nikola Dujaković, 28-godišnji vezista, koji stiže kao slobodan igrač nakon što mu je ugovor sa dobojskom Slogom istekao krajem juna.

"Novi član našeg kluba je Nikola Dujaković! Radi se o veznom igraču rođenom 1996. u Banjaluci, koji je posljednji angažman imao u Slogi iz Doboja. U karijeri je nastupao još za banjalučki Borac, Krupu, Leotar i GOŠK iz Gabele. S obzirom na bogato iskustvo koje ima iza sebe, Nikola će predstavljati veliko pojačanje za Laktaše u ovoj sezoni", saopšteno je iz Laktaša.

Narednog vikenda, u okviru 4. kola Prve lige RS, Laktaši će gostovati Veležu u Nevesinju.

(MONDO)