• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nemam više pravo da se zadržavam na klupi!" Laktaši ostali bez trenera - Miljan Bajić podnio ostavku!

Autor Dragan Šutvić

Miljan Bajić povukao se sa mjesta trenera nakon dva poraza na startu sezone.

 Laktaši bez trenera Miljan Bajić podnio ostavku Izvor: Promo/FK Laktaši

Fudbaleri Laktaša projektovani su za glavne favorite kada je riječ o osvajanju titule u Prvoj ligi Republike Srpske i mogućem plasmanu u Premijer ligu BiH.

Ipak, u prva dva kola nove sezone laktaški prvoligaš uknjižio je dva poraza – prvo je pred domaćom publikom deklasiran u duelu sa Rudar Prijedorom (0:3), dok je tokom jučerašnjeg dana ispustio dva gola prednosti na mrkonjićkim Lukama i izgubio u duelu sa Slobodom rezultatom 3:2.

Prvu narednu priliku da upiše prvu prvenstvenu "trojku" Laktaši će imati sljedećeg vikenda pred domaćom publikom protiv Laktaša, ali tada će na klupi biti neki novi trener. Dosadašnji strateg Miljan Bajić podnio je ostavku.

"Čuo sam se i sa predsjednikom i sa upravom, taj meč će da sprema neko drugi. Ja sam nažalost podnio ostavku. Jednostavno, mislim da je došlo do zasićenja, proveo sam u klubu već tri godine i osam mjeseci i uradili smo neke velike stvari. Vruća mi je glava za neke analize, ali potrebna je šok-terapija. Ubijeđen sam da ovi igrači imaju kvalitet i da mogu mnogo bolje da odgovore zadacima koje je klub pred njih postavio i sigiuran sam da će tako biti u narednom periodu", rekao je Bajić poslije meča sa Mrkonjićanima, dodavši:

"Nemam pravo da se više zadržavam na mjestu šefa stručnog štaba. To je, trenutno, najbolje za klub i za igrače."

Izvor: Promo/FK Laktaši

Kada je riječ o samoj utakmici sa Slobodom, Bajić je istakao:

"Mogu slobodno da kažem da je Sloboda zasluženo pobijedila. Mogu samo da im čestitam na pobjedi. Mi smo stvarno dominirali u prvom poluvremenu, postigli smo golove, nismo odigrali neke briljantne akcije, ali bili smo dovoljno jaki u duelima, dobijali ih, nismo dozvolili Slobodi bukvalno da nam priđe golu. Držali smo daleko njihov napad, Zekanovića smo dobro kontrolisali. U drugom poluvremenu se sve okrenulo, primili smo olako golove, za jednu ozbiljnu ekipu previše naivno. Na kraju poraz, zasluženo s obzirom na to šta se dešavalo u drugom poluvremenu i Slobodinu energiju. Vidjelo se na poluvremenu, nisu imali šta da izgube, ušli su jače. Svu odgovornot za sve ovo što se desilo isključivo preuzimam ja."



Standings provided by Sofascore

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC