Fudbal

"Te riječi govore o Zlatanovom karakteru!" Bivši saigrač jedva dočekao, žestoko napao Ibru

Autor Bojan Jakovljević

Zlatan Ibrahimović je preuzeo odgovornost na sebe i sada trpi napade sa svih strana. Posljednji koji ga je kritikovao je Marko Materaci.

Izvor: Shutterstock

Milan je u krizi, a prvi na udaru je Zlatan Ibrahimović! "Rosoneri" su u prva četiri kola Serije A pobijedili samo Veneciju, a u Ligi šampiona ih je na startu razbio Liverpul i to na "San Siru". Ibrahimović, koji je službeno samo "specijalni savjetnik" u klubu, preuzeo je brojne odluke i uspio do sada da se posvađa i sa trenerom Paulom Fonsekom, a nakon kritika koje mu je uputio Zvonimir Boban sada se oglasio i Marko Materaci. 

Nekadašnji reprezentativac Italije i saigrač Ibrahimovića iz vremena kada su zajedno nastupali za Inter odavno je u lošim odnosima sa Zlatanom, a sada je iskoristio šansu da kaže nekoliko riječi o karakteru svog bivšeg saigrača. "Gazeta" ga je pitala o Milanu, on je odmah počeo o Šveđaninu.

"Recimo samo da su ove riječi dio njegovog karaktera. Jedino što mogu da kažem kao navijač Intera je da se nadam da se Paolo Maldini nikada neće vratiti u klub", rekao je bivši štoper reprezentacije Italije. 

Paolo Maldini je bio defakto prvi operativac tima i tehnički direktor od 2019. do 2023. godine. Pod njegovim vođstvom uspio je Milan da osvoji Seriju A i da se vrati u Ligu šampiona. Sada nisu ni blizu takvih uspjeha, a Marko Materaci je posebno kritikovao Ibrahimovića zbog nedavnih izjava.

"Vrlo je jednostavno: ja sam odgovoran. Ja sam šef i svi ostali rade za mene. Kada lav ode, stignu mačići. Kad se lav vrati, mačići nestaju. Razina je jako niska, previše se priča, ali ja samo razmišljam o radu. Bio sam odsutan iz osobnih razloga, ali sam tu od prvog dana", rekao je Ibrahimović nedavno.