Fudbal

Ovako je povrijeđen Aleksandar Stanojević! Isplivao snimak, Grobari lupali stakla na stadionu Partizana

Na društvenim mrežama pojavio se snimak incidenta na stadionu Partizana.

Izvor: TV Arena sport

Fudbaleri Partizana doživjeli su jedan od najtežih poraza u istoriji "vječitih" derbija - Crvena zvezda je u Humskoj pobijedila 4:0, a na udaru navijača tokom i nakon meča našao se i trener Aleksandar Stanojević. Šef struke koji po treći put u karijeri radi u klubu koji ga je fudbalski odgajio još na poluvremenu je mogao da čuje "Stanoje, odlazi", da bi se veoma ružne scene dogodile i nakon meča.

Na konferenciji za štampu Stanojević se pojavio sa dvije posjekotine na licu, a kako je novinarima ispričao tom prilikom povrede su nastale od razbijenog stakla na svlačionicama kluba. Nezadovoljni navijačilupali su prozore na stadionu, a komadići stakla povrijedili su trenera koji je pred novinarima istakao da nema problem sa traženjem ostavke, ali da ne pristaje na vrijeđanje da se nekome prodao.

Nezadovoljstvo navijača Partizana traje već dugo i veliki dio južne tribine više od godinu dana bojkotuje domaće utakmice kluba, ali ovo je prvi put da se Aleksandar Stanojević tera iz kluba. Do sada je trener Partizana važio za miljenika navijača zbog velikih uspjeha u prva dva mandata, pa ostaje da se vidi kako će se riješiti situacija u crno-bijelom taboru. Za to vrijeme na društvenim mrežama pojavio se snimak napada navijača Partizana na prostorije ispod istočne tribine stadiona u Humskoj. Pogledajte:

Pored uvreda na račun trenera Partizana na snimku se može čuti i da je "Izdao Grobare", o čemu je nekoliko minuta kasnije Stanojević govorio na konferenciji. Takođe, vidi se kako navijači udaraju u stakla na svlačionici Partizana, a nakon razbijanja prozora došlo je do povrede šefa stručnog štaba.

"OK je ''Stanoje odlazi', ali 'prodao si klub, Stanoje', to nikako nije... Kome sam se prodao? Ja da prodam Partizan? Nisam neko ko bježi od odgovornosti, ali da sam se prodao... Kome?", rekao je Aleksandar Stanojević nakon nemilih scena koje su se dogodile poslije ubjedljivog poraza njegovog tima.