Fudbal

Zvezdan Terzić "ribao" bisera Crvene zvezde: Pravio haos sa Bakom Prasetom, pa morao na razgovor!

Autor Bojan Jakovljević

Lazar Jovanović je morao da obavi razgovore sa Zvezdanom Terzićem i Urošem Spajićem, a sada ga čeka diskusija sa Vladanom Milojevićem.

Izvor: Youtube/Baka Sepra 2/Printscreen/MN Press

Veče pred derbi na kome su igrali Partizan i Crvena zvezda prvotimac crveno-bijelih Lazar Jovanović snimljen je kako se na ulicama Beograda vozi sa jutjub influenserom Bogdanom Ilićem poznatijim pod pseudonimom Baka Prase. To i ne bi bio toliki problem da nije snimljen kako se drži za zadnji dio automobila i tako vozi po ulicama, a sada "Mocart sport" prenosi da je klub odmah reagovao. 

Lazar Jovanović nije bio u kombinaciji za meč sa Partizanom, ali jeste prekršio klupsku disciplinu pa je morao na razgovor sa Zvezdanom Terzićem. Prvi čovjek kluba iz Ljutice Bogdana je imao ozbiljan razgovor sa njim i kritikovao ga je, a onda je mladi krilni fudbaler morao i na "ribanje" kod kapitena Uroša Spajića. A znamo da je i kao mlad igrač Spajić u prvom mandatu u Crvenoj zvezdi znao da zavodi red u svlačionici.

Nije završio sa vaspitnim mjerama klub pošto Lazara Jovanovića tek čeka najteži razgovor, onaj sa trenerom Vladanom Milojevićem. Vidjećemo da li će Jovanović biti kažnjen na neki drugi način osim verbalnim putem, ali za sada se zna da je klub reagovao i da se radi na tome da se mladom 17-godišnjem Jovanoviću objasni kakvu odgovornost nosi igranje u velikom klubu.