Fudbal

Da li Omri Glazer brani u Milanu? Došle vijesti sa "Marakane" u vezi prvog golmana tima!

Autor Dragan Šutvić

Izgleda da će Omri Glazer biti spreman za duel Lige šampiona sa Interom.

Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je savladala Železničar iz Pančeva 2:1 u 10. kolu Superlige Srbije, a kod primljenog gola povrijedio se i čuvar mreže crveno-bijelih Omri Glazer. Obnovio je povredu primicača izraelski golman, ali sada djeluje da bi ipak mogao uskoro opet na teren. 

Rezervni golman Marko Ilić ga je zamijenio na duelu sa Pančevcima, a ove sezone je on branio skoro sve mečeve jer je Glazer bio povrijeđen. Sada ipak izgleda da će prva opcija Vladana Milojevića na golu biti spremna za duel sa Interom u Milanu u utorak od 21 čas. Vladan Milojević je odmah poslije meča pričao o stanju Omrija Glazera, a iako nije htio mnogo da otkrije očigledno je bio jako nezadovoljan načinom na koji je odrađen oporavak.

"Čestitam igračima na pobjedi, imamo malo vremena da se odmorimo, zgusnut nam je raspored, imamo dosta igrača koji nam dolaze iz povrede poslije dužeg vremena, imamo i taj problem. Opet smo vjerovatno i Glazera izgubili, sami sebe ubijamo, ne znam zašto se to događa. Ali hajde, vidjećemo, riješićemo i taj problem", rekao je Milojević. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!