Fudbal

Italijani, obratite pažnju na Zvezdinog Mesija: Zvezdan Terzić pričao domaćima o biseru crveno-bijelih

Generalni direktor Zvezde poručio Italijanima da sa posebnom pažnjom prate kako Andrija Maksimović igra protiv Intera.

Izvor: MN PRESS

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić dao je ekskluzivni intervju navijačkom portalu Intera, "L'Interista" i poručio Italijanima da obrate pažnju na Andriju Maksimovića.

Uoči utakmice Lige šampiona, Inter - Crvena zvezda od 21 čas u utorak na San Siru, on je naglasio ime mladog ofanzivca iz Novog Pazara. "Poručio bih vam da sutra obratite pažnju na Andriju Maksimovića, 17-godišnjeg momka koji će igrati svoj prvi meč u Ligi šampiona. Vjerujem da će fudbalska Italija biti impresionirana njegovim talentom", kazao je Terzić.

Upitan da li se Zvezda može nadati pobjedi protiv velikog favorita, generalni direktor Zvezde odgovorio je realno. "Budimo iskreni, Inter je apsolutni favorit i treći je favorit da osvoji Ligu šampiona ove sezone. Kada igra kod kuće, favorit je protiv bilo kog tima u Evropi. Naravno, sportski je nadati se dobrom rezultatu i uradićemo sve što možemo da se Interovi igrači oznoje da nas pobijede", kazao je Terzić.

Pročitajte sastav Crvene zvezde za meč protiv Intera u 2, kolu Lige šampiona. U prvom su Beograđani izgubili od Benfike 1:2, dok je Inter u gostima odigrao neriješeno protiv Mančester sitija, u reprizi finala LŠ iz pretprošle sezone.

Fudbaleri Crvene zvezde u ponedjeljak uveče nisu trenirali na San Siru, već su samo šetali i osetili teren, zato što su dan iskoristili za jutarnji trening u Beogradu, prije puta. U Italiji su ih pred hotelom pozdravili i navijači Zvezde, Delije, koje odlukom italijanskih vlasti neće smjeti na stadion.