• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Policajci napravili haos pred meč Zvezde u Milanu: Pretresali hotel u 6 ujutru, lupali na vrata i tražili Srbe

Autor Dušan Ninković

Policija je napravila pravi haos u Milanu pred meč Intera i Crvene zvezde. Od izvještača MONDA iz Milana Dušana Ninkovića.

 Policajci budili goste u hoteli i tražili Srbe u Milanu Izvor: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Moj san prilično je teško prekinuti, pogotovo kada sam u krevetu nakon napornog dana kakav je bio ponedjeljak u Milanu uoči meča Intera i Crvene zvezde u Ligi šampiona. Zbog toga je krupni italijanski policajac, ćelav i sa naočarima, morao nekoliko puta da pokuca na vrata prije nego što mi privuče pažnju. Pitanje je i da li bi uspio da prvo nije razbudio cimera...

Ipak, ja sam prvi stigao do vrata sobe, otvorio ih i na njima ostao šokiran. Dvojica italijanskih policajaca u punoj opremi, nekoliko minuta prije šest ujutru, imali su spreman arsenal pitanja za nas. Za početak, na italijanskom. Morao sam da ih zamolim da pređemo na engleski, pa su odmah zatražili dokumenta. To sam razumio. Nakon kraće provjere i unošenja naših podataka u tablet koji je imao u rukama, italijanski policajac vjerovatno nije otkrio ništa specijalno.

Rutinsku kontrolu - koja nije morala da se radi u šest ujutru - pratila su pitanja poput "Ko ste vi?", "Šta radite ovdje?", "Da li u hotelu ima još Srba?" i slično. Potrajalo je ovo između pet i deset minuta, sasvim dovoljno da razbije pospanost običnog čovjeka koji je iz Srbije došao da na stadionu "Đuzepe Meaca" radi svoj posao.

Nadam se da ću ja svoj dio posla odraditi bolje nego italijanski policajci koji su u hotelu udaljenom sat vremena od San Sira odlučili da probude srpske novinare. Takođe, nadam se i da će fudbaleri Crvene zvezde biti profesionalniji od njih - pa da se na terenu, igrom i golovima "osvete" za buđenje, predaju pasoša i nekoliko minuta strepnje "Šta bi sad moglo da bude?"

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mnk

Samo vratiti istom mjerom, staviti natpis italijanima i kerovima zabranjen ulaz!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC