• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je tim Intera za Crvenu zvezdu: U napadu slavni Srbin, u odbrani prvak svijeta od 50 miliona

Italijani objavili sastav Intera za Zvezdu - biće promjena trenera Simonea Inzagija, ali biće i pakleno teško crveno-bijelima.

 Ovo je tim Intera za Crvenu zvezdu Izvor: EPA, MATTEO BAZZI/ANSA

FK Crvena zvezda igraće ovog utorka od 21 čas protiv velikog Intera u Ligi šampiona, a nazire se i u kom sastavu će igrati Italijani. Dok za crveno-bijele djeluje izvjesno da će na San Siru u Ligi šampiona debitovati "Zvezdin Mesi", nagoviješteno je i to da će trener Simone Inzagi napraviti nekoliko promjena u domaćem timu za meč protiv srpskog šampiona.

Poslije naporno ostvarene subotnje pobjede Intera protiv Udineza u gostima (3:2), za prekid niza od tri meča bez trijumfa (Monca, Mančester siti i Milan), Inzagi će po svemu sudeći napraviti značajne izmjene i u odbrani i u napadu.

Italijanski mediji najavljuju da će Švajcarac Jan Zomer (35) svakako biti golman, a da će ispred njega van startnih 11 biti dvojica od trojice startera protiv Udinezea. Alesandro Bastoni zauzeće svoje mjesto lijevog štopera u formaciji 3-5-2, a uz njega će u defanzivi igrati Francuz od 50 miliona evra, Benžamen Pavar (28), osvajač svjetske titule iz 2018, koji je protiv Udinezea sjedio na klupi. Uz njih, štopersku liniju činiće i Holanđanin Stefan De Fraj (32). U odnosu na meč u Udinama, na klupu idu mladi štoper Jan Bisek (23) i veteran Frančesko Aćerbi (36).

U sredini je već dobro poznato da zbog povrede neće moći da igra Nikolo Barela, ali je tu tandem dokazanih majstora, Henrik Mkitarjan (35) - Hakan Čalhanoglu (30), uz koje će veliki posao u polju raditi Poljak Pjotr Zjelinski (30), a po bokovima Holanđanin Denzel Dumfris (28) desno i lijevo Brazilac Karlos Avgusto (25), plaćen ovog ljeta Monci 13 miliona.

U napadu se očekuje da Inzagi odmori dvostrukog strijelca iz Udina, Lautara Martineza, kao i njegovog partnera, "devetku" Markusa Tirama. Sa druge strane, novinari koji prate Inter predviđaju da će protiv Zvezde prvi nastup u startnoj postavi ove sezone imati Marko Arnautović (35), čuveni austrijski Srbin, kao i da će uz njega igrati Iranac Mehdi Taremi (32).

U formaciji 3-5-2, očekuje se da Inzagi na San Siro izvede ovaj tim Intera protiv Zvezde: Jan Zomer - Benžamin Pavar, De Fraj, Karlos Bastoni - Denzel Dumfris, Pjotr Zjelinski, Hakan Čalhanoglu, Henrik Mkitarjan, Karlos Avgusto - Mehdi Taremi, Marko Arnautović.

Pogledajte

00:10
Igrači Crvene zvezde u Milanu
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC