Fudbal

Žarko Zečević se oglasio o Partizanu: Napišite ove riječi velikim slovima!

Autor Bojan Jakovljević

Žarko Zečević se oglasio povodom aktuelne situacije u FK Partizan.

Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Partizan bi trebalo da dobije kompletno novo rukovodstvo na sjednici Skupštine zakazanoj za 11. oktobar, tako da se očekuje da će klub napustiti direktor Miloš Vazura i predsjednik Milorad Vučelić. Njih dvojicu godinama iz kluba "tjeraju" navijači, a tokom posljednjeg meča crno-bijelih, protiv Mladosti iz Lučana, čule su se i pjesme protiv Žarka Zečevića.

Bivši operativac Partizana, sada aktuelni potpredsjednik Olimpijskog komiteta Srbije (OKS), provlači se kao "čovjek iz sjenke" u Humskoj što je odlučno demantovao u razgovoru za "Maxbet Sport".

"Nisam vodio niti vodim klub iz sjenke. Ja sam čovjek koji živi na suncu. Bespredmetne su te optužbe na moj račun. Nisam se mešao u rad uprave i rukovođenje klubom. I napišite ovo velikim slovima - ne učestvujem u kadriranju u FK Partizan!", odlučno je poručio Zečević.

Istakao je da ne bi mnogo komentarisao promjene u rukovdstvu, ali da je svaka promjena dobra za klub u ovakvoj situaciji, dok se osvrnuo i na spekulacije o dolasku Rasima Ljajića na mjesto predsednika Upravnog odbora: "Rasim je pravi čovjek za to, samo je pitanje da li će da prihvati da dođe. Sve najbolje mislim o njemu", zaključio je nekadašnji košarkaš i generalni sekretar fudbalskog kluba Partizan.