• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napadač tužio Partizan, traži skoro 700.000 evra!

Mladi napadač Marko Milovanović morao je da tuži Partizan.

 Marko Milovanović tužio Partizan Izvor: MN PRESS

Novi problemi za Partizan samo isplivavaju! Sada je na adresu kluba stigla još jedna tužba i to od nekadašnjeg napadača crno-bijelih Marka Milovanovića. Još jedan smederevski biser trenera Vojkana Rakića je zablistao kao jako mlad u Partizanu i ostvario transfer u inostranstvo, a sada je morao da ode na sud.

Kako navodi "Meridian sport" korpulentni špic tužio je bivši klub zbog neisplaćenih zarada, kao i zbog dugovanja novca koji je trebalo da dobije na ime procenata od transfera u Almeriju i bonusa za potpis novog ugovora. Tada 17-godišnji Milovanović potpisao je novi ugovor 2021. godine, a tada je dogovorio platu od 150.000 evra kao i 20 odsto od vrijednosti narednog transfera.

Kada je u julu 2022. godine prodat u Almeriju za 3.500.00 evra trebalo je da dobije 700.000 evra, a Partizan mu je isplatio svega 62.000. evra i tu stao. Nekoliko puta je zatražio ostatak novca, ali kada nije dobio odgovor riješio je da tuži crno-bijele. Sveukupno na račun neisplaćenog dijela transfera, kao i zaostalih plata i bonusa za potpis novog ugovora njemu Partizan duguje nešto manje od 700.000 evra.

Marko Milovanović je svojevremeno bio U19 reprezentativac Srbije, a za Partizan je odigrao 18 prvenstvenih utakmica. Otkako je prešao da igra u Španiji zabilježio je po 14 nastupa za Almeriju i za B tim Almerije i još uvek nije uspio da se nametne treneru u konkurenciji iskusnog Lea Baptistaa i Kolumbijca Luisa Suareza.

(MONDO, Meridian sport)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC