Fudbal

Cijene u prodavnici Monaka su nas šokirale: Ko kaže da je ovo najskuplja destinacija u Evropi?!

Autor Bojan Jakovljević

Pogledajte kako se kreću cijene u klupskoj prodavnici Monaka koju smo posjetili pred meč sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona. /Od reportera MONDA Dušana Ninkovića iz Monaka./

Izvor: dušan ninković/mondo

Fudbaleri Crvene zvezde u trećem kolu Lige šampiona gostuju Monaku, a uprkos reputaciji koju ima jedna od najskupljih destinacija u Evropi klupska prodavnica uopšte nije skupa - čak ni za na[e prilike.

Obične majice mogu se naći za manje od 50 evra, polo majice koštaju od 50 pa naviše, dok najjeftiniji dresovi tima koji se takmiči protiv Francuza košta 85 evra. Ima i onih skupljih varijanti, od 100 ili više evra, kada se uračunaju štampa broja, prezimena, simboli takmičenja...

Ni ostali suveniri u klupskoj prodavnici nisu preskupi, a zanimljivo je da su šop Monaka "okupirali" navijači koji pričaju srpski.

Nakon što smo sačekali da se prodavnica ponovo otvori - poslije pauze koja traje od 13 do 14 časova - zajedno sa nama su u objekat ušli i brojni navijači koji su zbog Zvezde stigli u grad. Birali su suvenire, ali i trenerke koje će u narednom periodu "prošetati" i daleko od Monaka.

Pogledajte šta smo zabilježili u zvaničnom šopu Monaka:

BONUS VIDEO: