• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve o meču Crvene zvezde i Monaka u Ligi šampiona: Kad se igra, gdje je prenos i koga je Milojević izabrao

Crvena zvezda gostuje Monaku u trećem kolu Lige šampiona.

 Sve o meču Crvene zvezde i Monaka Izvor: Mladjan Ivanovic/© MN press, all rights reserved

Crvena zvezda nastavlja takmičenje u Ligi šampiona i to na teškom gostovanju. Igraće protiv Monaka u Francuskoj i pokušaće da napravi jedno od iznenađenja u eliti. Da bi u tome uspjela moraće da odigra skoro savršen meč i da izbjegne greške koje su je koštale u mečevima protiv Benfike i Intera.

Dinamo je u Zagrebu nedavno uspio da iznenadi francuski tim (2:2) i na to je podsjetio i trener domaćina Adolf Hiter što je dovoljan znak da Monako u ovaj meč ulazi veoma oprezno. Zna i njegov kolega Vladan Milojević šta njegov tim mora da učini na predstojećem meču.

"Utisak sa prve dvije utakmice je da smo pravili previše grešaka. Imaćemo i u ovom meču takve situacije. Činjenica je, fakt, da takve šanse naši igrači ne mogu da imaju u našoj ligi jer je slabija po intenzitetu. Igra u našem prvenstvu i u Ligi šampiona su nespojive. Pričali smo da budemo mudriji, da smanjimo greške. Niko ne želi da pravi greške, nijedan igrač. Nama se to ponavlja dosta, ali se nadam da nećemo imati tu situaciju sutra. Igramo protiv rivala koji je dinamičan, snažan, igra presing. Francuska ekipa sa njemačkim stilom. Biće izuzetno teško. Grešaka će biti, ali moramo da ih smanjimo na minimum", jasan je Milojević.

Kad i gdje se igra?

Meč se igra u Monaku na stadionu "Luj drugi" kapaciteta od oko 18.500 gledalaca. Počinje u 18.45 časova.

Gdje je prenos?

Prenos utakmice možete da gledate na RTS 1 i na Areni sport premijum 1. Takođe, kao što ste i navikli, tekstualni prenos utakmice i najzanimljivija dešavanja iz Monaka možete da pratite na MONDU.

Sastav Zvezde

Izvor: Kines Milano / Alamy / Alamy / Profimedia

Na ovom meču Milojević ne računa na trojicu povrijeđenih igrača, golmana Glazera, defanzivaca Drkušića i Mimovića, kao ni Ivanića koji je jedan od najboljih igrača srpskog tima. "Koga nema, bez njega se mora, imam povjerenje u sve igrače", poručio je Milojević.

Ovako bi trebalo da izgleda sastav Zvezde u Monaku: M. Ilić - Seol, Điga, Spajić, Rodić- Krunić, Elšnik - Silas, Maksimović, Olajinka - Endiaje.

Ko sudi?

Izvor: Silas Schueller/DeFodi Images/Sh / Shutterstock Editorial / Profimedia

Povjerenje UEFA za ovaj meč dobili su Nijemci. Svi arbitri su upravo iz te zemlje. Glavni sudija je Tobijas Stiler, pomagaće mu Kristijan Gitelman i Mark Borš. Četvrti sudija je Matijas Jolenbek.

U VAR sobi su Benžamin Brand i Johan Fajfer.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC