• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda u Ligi šampiona mora mudrije! Opomena Vladana Milojevića igračima zbog nedopustivih grešaka

Autor Haris Krhalić

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević obratio se iz Monaka, dan pred meč Lige šampiona protiv "kneževa"

 Vladan Milojević najava Monako Crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde u trećem kolu Lige šampiona igraju protiv Monaka na gostujućem terenu, a Vladan Milojević pokušaće da odvede svoj tim do prvog boda u novom formatu.

Ima problema u taboru srpskog šampiona, pa Milojeviću neće biti lako da napravi iznenađenje na obali Sredozemnog mora.

"Oni ove sezone igraju jako dobar fudbal. Po mom mišljenju su vrlo blizu Pari Sen Žermenu, tu je i Olimpik iz Marseja. Očigledno je gospodin Adi Hiter promenio DNK ekipi, igra se agresivno, brzo, sa dosta energije. Brzo su završavali akcije, stvaraju mnogo šansi. Igrači su dobro prihvatili trenera. Imaju dosta samopouzdanja. Tačno je da imamo dosta problema, od početka ih imamo, neki su povređeni, stalno moramo da menjamo igrače i formacije... Sada nemamo igrače koji imaju veliki uticaj na našu igru. Mi smo u Ligi šampiona, u ovom formatu, izlazimo i borićemo se. Videćemo kako će se završiti utakmica", rekao je trener vladan Milojević u najavi utakmice.

"Nisam se pripremao gledajući utakmicu od pre dve godine", rekao je Milojević i dodao:

"Utisak sa prve dvije utakmice je da smo pravili previše grešaka. Imaćemo i sutra takve situacije. Činjenica je, fakt, da takve šanse naši igrači ne mogu da imaju u našoj ligi jer je slabija po intenzitetu. Igra u našem prvenstvu i u Ligi šampiona su nespojive. Pričali smo da budemo mudriji, da smanjimo greške. Niko ne želi da pravi greške, nijedan igrač. Nama se to ponavlja dosta, ali se nadam da nećemo imati tu situaciju sutra. Igramo protiv rivala koji je dinamičan, snažan, igra presing. Francuska ekipa sa njemačkim stilom. Biće izuzetno teško. Grešaka će biti, ali moramo da ih smanjimo na minimum."

Put Monte Karla nisu krenuli golman Omri Glazer, defanzivni igrači Vanja Drkušić i Ognjen Mimović, kao ni vezni fudbaleri Mirko Ivanić i Jegor Prucev - kojeg Milojević koristi i na desnom beku. Ipak, i veoma oslabljena Crvena zvezda pokušaće da ostavi dobar utisak protiv favorita, nakon što je u prve dvije runde poražena od Benfike u Beogradu i Intera na stadionu "San Siro" u Milanu.

"Glazer se povrijedio i neće biti u konkurenciji određeni vremenski period. Drkušić je takođe povrijeđen. Oni su se povrijedili u reprezentaciji, mi na to ne možemo da utičemo. Glazer se vratio povrijeđen, Drkušić nije prošao pripremni period. Može da se povede polemika, kao u evropskim medijima, da igrači ne mogu da izdrže ritam velikog broja utakmica. Mi smo ekipa koja nema veliki komoditet, ne može da nam ispadne veliki broj igrača iz tima i da zadržamo kvalitet. Bez Ivanića, Mimovića koji je igrao kako treba, bez Drkušića, Glazera... Stalno pravimo nešto novo. Igrači se vraćaju sa okupljanja reprezentacija, pa ih mi lečimo i odmaramo... Ti mečevi nisu prijateljski, to je ozbiljno takmičenje, svi gledaju svoj interes. Koga nema, bez njega se mora. Imam povjerenje u sve igrače", istakao je trener Crvene zvezde.

Komentarisao je Milojević i ostale protivnike u Ligi šampiona.

"Dobili smo izuzetno atraktivne protivnike, svi su oni lideri u svojim prvenstvima. Dolaze iz najboljih evropskih liga... Razumijem ja i navijače, ali za mene je prva utakmica najbitnija. Ovo nam je bio cilj, došli smo da se borimo. Da odigramo dobru utakmicu sutra protiv Monaka", zaključio je trener Crvene zvezde.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC