• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je sastav Crvene zvezde za Monako: Milojević ne može da bira, sve se već zna!

Trener Zvezde ima veoma sužen izbor pred gostovanje Monaku!

 Sastav Zvezde za Monako Izvor: MN PRESS

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević već na konferenciji istakao da nema preveliki izbor igrača za tim, iako vjeruje svima koje je poveo.

Crvena zvezda treće kolo Lige šampiona igra u Monaku od 18.45 časova, a na Azurnu obalu nije krenulo nekoliko veoma važnih igrača srpskog šampiona. Zbog njih se tim već sada zna, praktično bez ikakvih dilema.

Na put nije krenuo povrijeđeni Omri Glazer, pa mjesto među stativama ponovo pripada Marku Iliću, kao i na početku sezone. Pokušaće povremeni reprezentativac Srbije da opravda povjerenje i pomogne timu da izbjegne poraz, što Izraelcu do sada nije uspjelo u novom formatu elitnog takmičenja.

Ispred Ilića igraće Seol Jung-Vu kao desni bek, odnosno Milan Rodić po lijevom boku, a štoperski tandem činiće kapiten Uroš Spajić i Naser Điga, vjerovatno najbolji igrač tima u evropskim mečevima ove sezone.

Neće se mijenjati tandem u veznom redu. Bolje nego do sada moraće Timi Maks Elšnik i posebno Rade Krunić. Možda je nekadašnjem igraču Milana prijalo što nije nastupao za BiH, odnosno što je mogao da trenira sa ekipom prethodnih dana.

Mjesto ofanzivnog veznog igrača rezervisano je za Andriju Maksimovića, koji je partijom na "San Siru" sebi kupio mjesto najmanje do kraja polusezone. A i sigurno povećao cijenu svog budućeg transfera u neki od evropskih velikana.

U startnoj postavi očekuju se Piter Olajinka na mestu lijevog krila, odnosno Silas kao desni krilni napadač. Između njih, u borbi protiv štopera Monaka, nalaziće se Šerif Endiaje.

Dakle, da rezimiramo: M. Ilić - Seol, Điga, Spajić, Rodić- Krunić, Elšnik - Silas, Maksimović, Olajinka - Endiaje

Možda će vas zanimati


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC