Fudbal

Zdjelar: Partizan zna da igra pod pritiskom, da se izdigne kad je najteže

Autor mondo.rs

Strijelac jednog gola u ubjedljivom trijumfu nad Vojvodinom (4:0) tvrdi da se crno-bijelima ne prašta kiks i da uvijek moraju da idu na pobjedu

Izvor: MN PRESS

Partizan je u derbiju 15. kola Superlige pobijedio Vojvodinu ubjedljivim rezultatom 4:0, nakon što je u prethodnoj rundi pretrpio poraz od Čukaričkog.

Saša Zdjelar, strijelac gola u 48. minutu, ističe da su crno-bijeli odigrali bez greške.

"Odigrali smo odličnu utakmicu iz svih aspekata. Odlično smo se branili, bili kompaktni i to nam je donijelo niz mogućnosti za pobjedu visokim rezultatom i lijepim golovima. Mislim da je ekipa uradila veliki posao, posebno poslije poraza koji smo doživjeli od Čukaričkog", rekao je Zdjelar za klupski sajt.

On je istakao da je Partizan odigrao najbolje kada je najteže.

"Koliko je sa neke strane ljudski kada kiksnete, kada ste u Partizanu svi znamo da se to ne prašta i da se zahtijeva i očekuje samo pobjeda. I dok bi možda neka ekipa pala poslije svega, mi smo još jednom pokazali da znamo u najtežim situacijama i pod ogromnim pritiskom da se izdignemo i pokažemo karakter".

Ekipu Save Miloševića u četvrtak očekuje gostovanje Mančester junajtedu u Ligi Evrope.

"Ova utakmica i ubjedljiva pobjeda su nam pomogle kada je u pitanju samopouzdanje i da se i mentalno spremimo za utakmicu sa Mančesterom", zaključio je Zdjelar.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.