Fudbal

Madriđani spremaju veliki transfer: 81 milion i Bejl za Sterlinga!

Autori mondo.ba Anadolija

Poznato je da su se Sterlingovi agenti sastajali sa predstavnicima Reala još ovoga ljeta, međutim na kraju nije došlo do dogovora.

Uprava madridskog Reala sprema ogromnu ponudu kako bi na ''Santjago Bernabeu'' dovela - Rahima Sterlinga, sadašnjeg člana Mančester sitija!

Kako tvrdi "Skaj sports", predsjednik Madriđana Florentino Perez je za Sterlinga pripremio 70 miliona funti, ili 81 milion evra, i Gereta Bejla.

Perez već duže vrijeme želi da proda Bejla umjesto kojeg planira da dovede 24-godišnjeg Sterlinga koji je, po mnogima, jedno od najboljih krila na svijetu.

Poznato je da su se Sterlingovi agenti sastajali sa predstavnicima Reala još ovoga ljeta, međutim na kraju nije došlo do dogovora.

Sterling sa ''građanima'' ima još godinu dana ugovora, pa u Madridu vjeruju da bi zbog toga lakše moglo da dođe do transfera.

Karijeru je počeo u Liverpulz 2012. odakle je 2015. godine prešao u Siti za koji je upisao 140 nastupa i postigao 55 golova.

U dresu reprezentacije Engleske je igrao na 55 mečeva i postigao 12 pogodaka.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.